Rólunk

A Spuri Futóbolt Magyarország legnagyobb futóbolt-hálózata. Az 5 budapesti üzlet mellett, Győrben, illetve Debrecen is várja és kiszolgálja a futás szerelmeseit.

Az első Spuri Futóbolt, a mai Váci úti üzlet “őse” 2000-ben nyitotta meg kapuit. A következő, győri Spurira 9 évet kellett várni, ám ezután felgyorsultak az események: 2012-ben már az Örs vezér téren is nyílt egy üzlet, majd 2014-ben a Déli pályaudvarnál és 2015-ben Újbudán is. 2016 márciusától pedig a debreceni, Debrecen környéki futóknak sem kell sokat utazniuk, ha szakértő tanácsadóktól első osztályú futófelszerelést szeretnének vásárolni. 2018 elején Óbudán is megjelent a Spuri, ugyanis a korábbi Unisport Futóbolt az üzlethálózat részévé vált.

A Spuri Futóbolt büszke eladó-tanácsadó csapatára, akik maguk is futók. A győri üzlet vezetője, tanácsadója nem más, mint Földingné Nagy Judit, magyar női maratoni csúcstartónk (2:28:50). A Spuri Futóbolt-hálózat tulajdonosa, vezetője pedig Szűcs Csaba, magyar maratoni csúcstartónk (2:12:10), aki így nyilatkozott munkatársairól és a Spuri Futóbolt kínálatáról:

“Az eladói csapat tagjai futók, szinte mindannyian a futás világából jöttek. Pontosan tudják, amikor egy-egy terméket ajánlanak, hogy azt miért teszik. A legfontosabb segítség a futócipő-választásnál kell, és ők mindannyian otthon vannak a személyre szabott futócipő-kiválasztásban. Természetesen nemcsak lábbelivel szolgálunk, hanem a futóruha-kínálatunk is bőséges, és a kiegészítők, italok, táplálékkiegészítők terén is egyre többféle terméket tartunk, hiszen ahány futó, annyiféle igény merülhet fel ezzel kapcsolatban is.” – Szűcs Csaba

Tulajdonos és tanácsadó:

Szűcs Csaba

magyar maraton csúcstartó 2:12:10

Tanácsadóink: