Webshop: 06 70 883 6222 | Váci út: 06 20 525 3904
Találatok száma: 248

04.08-án 10 órától nyitnak a Spuri Futóboltok

Rövid felkészülés után csütörtökön 10 órakor újra várunk az összes Spuri Futóboltban! A megelőzés érdekében az üzletekben egyszerre csak korlátozott számú vásárló tartózkodhat majd, erről a bejáratoknál fogunk informálni. Kérjük tartsd be az előírásokat, továbbra is viselj maszkot és használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk!

Podiart talpvizsgálat időpontváltozás

❗️Figyelem, időpontváltozás❗️ Az Örs vezér téri üzletben betegség miatt változik a Podiart talpvizsgálat időpontja, ma csak 12-15 óra között tudod igénybe venni a szolgálatatást.Köszönjük a megértést!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb téli futócipőt!

Ha tél, akkor hideg, latyak, sár, eső. Kinek van így kedve futni indulni?Aki egész évben fut, annak ezek az időjárási tényezők nem jelentenek akadályt. Ha pedig kezdő futó vagy, akkor sem jelenti azt, hogy tavaszig várnod kell a futással. Nem, nem fogsz megfázni, ha télen futsz! Ehhez azonban elengedhetetlen a felkészülés.Az köztudott, hogy a bemelegítés, …

Vásárolj stresszmentesen szaküzleteinkben

A karácsonyi ünnepek előtt megnövekedett számú megrendelések miatt számolj azzal, hogy a szokásosnál hosszabb lehet a kiszállítási idő az online vásárolt termékek esetében. Az izgalmak elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy december 13. után már csak akkor vásárolj a webáruházunkban, ha szeretsz izgulni, vagy ha nem életbevágó, hogy a csomagod megérkezzen december 24. előtt. 5 budapesti, …

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás a Spuri Futóboltokban! Az ünnepek közeledtével meghosszabított nyitvatartással és vasárnapi vásárlási lehetőséggel várunk egyes üzeleteinkben. Nézd meg ünnepi nyitvatartásunkat az Üzleteink menüpontra kattintva. A 2020. december 13-ig leadott webshopos megrendelések karácsonyig történő kiszállítását garantáljuk. Így a meglepetés biztosan a fa alá kerülhet.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Nagyon kedves, szakértő, segítőkész eladók, tanácsokkal látnak el a cipőről, a futásról. Nagy a kínálat. Sokáig válogattam (türelemmel fűzögették ki-be az újabb cipőket :) ). Jól bevált a futócipő, amit itt vettem.

  thumb Mihályi Adrienn
  1/22/2021

  5 star review  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

  5 star review  Szakértelem. ” Az árak a földön járnak.. ” :)

  thumb Geza Hegedus
  6/12/2020

  5 star review  Szakszerű és gyors kiszolgálás, tényleg azt kapod ami jó neked és nem csak a drágább cipőt / ruhát próbálják meg eladni neked. Csak ajánlani tudom.

  thumb Miklós Halász
  8/14/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt