tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu
Találatok száma: 250

Meru MAGNE – ajándék teszt az online vásárlásokhoz

Már kapható a Spuri Futóboltokban a Meru MAGNE, a Meru magnéziumtartalmú kettős hatású testápoló krémje. A krém magnézium feltöltő, és egyben bőrpuhító sós testápoló unisex illattal. Ha most vásárolsz a Spuri webáruházában, az összeállított csomagba egy ajándék Meru MAGNE termékmintát is csomagolunk. Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb július 8-ig tart. Hogy miért is …

Dolgozz velünk a Spuri Futóboltban!

Jobban érdekel annál a futás, mint, hogy heti 3-4 alkalommal kimész edzeni? Tudod mi a drop, a pronálás, a középtalp, a kompressziós szár? Ha ezek valamelyikére igen a válasz, lehet, hogy téged keresünk. Eladó/szaktanácsadó kollégákkal bővítenénk a Spuri Futóboltok budapesti csapatát! Te vagy a mi emberünk, ha a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem …

04.08-án 10 órától nyitnak a Spuri Futóboltok

Rövid felkészülés után csütörtökön 10 órakor újra várunk az összes Spuri Futóboltban! A megelőzés érdekében az üzletekben egyszerre csak korlátozott számú vásárló tartózkodhat majd, erről a bejáratoknál fogunk informálni. Kérjük tartsd be az előírásokat, továbbra is viselj maszkot és használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk!

Podiart talpvizsgálat időpontváltozás

❗️Figyelem, időpontváltozás❗️ Az Örs vezér téri üzletben betegség miatt változik a Podiart talpvizsgálat időpontja, ma csak 12-15 óra között tudod igénybe venni a szolgálatatást.Köszönjük a megértést!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb téli futócipőt!

Ha tél, akkor hideg, latyak, sár, eső. Kinek van így kedve futni indulni?Aki egész évben fut, annak ezek az időjárási tényezők nem jelentenek akadályt. Ha pedig kezdő futó vagy, akkor sem jelenti azt, hogy tavaszig várnod kell a futással. Nem, nem fogsz megfázni, ha télen futsz! Ehhez azonban elengedhetetlen a felkészülés.Az köztudott, hogy a bemelegítés, …

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Nagy választék, szakértő eladók, a választásban sokat segítő ingyenes számítógépes lábvizsgálat.

  thumb Krisztián Tamás
  4/03/2017

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

  5 star review  Jó hely, nagy választék, segítőkész eladók. Sok pénzt is el lehet itt költeni, de ha szeretsz futni és ha megengedheted magadnak, ez a legjobb hely minden beszerzésére.

  thumb Ferenc Likavcsán
  1/02/2021

  5 star review  Szuper kiszolgálás, jövök legközelebb is!

  thumb Jozsef Lehocz
  7/01/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt