tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu
Találatok száma: 268

A Dreher 24 frissítő világa nálunk!

Kóstolj bele a Dreher 24 frissítő világába! Vásárolj bármelyik Spuri Futóboltban legalább 2000 Ft értékben és frissülj fel egy ajándék citrom vagy  az új maracuja-sárgadinnye ízű Dreher 24 mintatermékkel! Dreher 24 – Annyi a világ, amennyit beletöltesz Az ajándék országszerte érvényes, minden Futóboltunkban személyes vásárlás esetén. Webáruházban történő rendelés esetén nem küldünk Dreher mintaterméket.

Üzleteink húsvéti nyitvatartása

A Spuri Futóboltok a 4 napos húsvéti hétvége alatt a következő nyitvatartással várnak: Budapesti üzletek 04.15-én, 17-én, 18-án zárva tartanak. 04.16-án, szombaton a szokásos szombati nyitvatártási időben üzemelnek. ——————————————————- Vidéki üzleteink (Debrecen, Győr, Miskolc, Székesfehérvár) 04.15-18. között zárva tartanak. Webáruházunk természetesen a 0-24 órában elérhető, a 4 nap alatt beérkezett megrendeléseket 04.19-én kezdjük feldolgozni.

Székesfehérvári üzletünkbe keresünk szaktanácsadót

Székesfehérvári üzletünkbe keressük új szaktanácsadó kollégánkat. Ha amatőr futó vagy itt a lehetőség, hogy a hobbi legyen a munkád! Egész nap futásról beszélgethetsz, mindig képben leszel a legfrisebb újdonságokkal, beavatunk a szakmai titkokba, a magyar maratoni csúcstartó lesz a főnököd. Na, milyen az ajánlat? Az alábbi feladatok várnak Rád: A vásárlók szakszerű kiszolgálása Személyre szabott …

SCOTT futócipő tesztelés 04.14-ig

Nézd meg, próbáld fel és teszteld április 5-14. között a Scott Pursuit neutrális futócipőt a Váci úti Spuri Futóboltban. Foglalj időpontot és méretet itt: Scott Pursuit cipőteszt méretfoglalás Ha nem vagy biztos a pontos méretben, nézd meg mérettáblázatainkat (női, férfi) és hasonlítsd a most használd cipődhöz!

Runner’s World a Spuri Futóboltokban

A Runner’s World legfrissebb számait és bookazinejait mostantól megveheted a Spuri Futóboltokban is. A bookazineok a webshopban is megvásárolhatóak.Ha megleped magadat egy új futócuccal, gondoskodj a szellemi táplálékról is, szerezd be egy helyen mindkettőt!Egy kis ízelítő erejéig belepillanthatsz a legújabb számba a runnersworld.hu/megjelent oldalon.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  thumb Hege Krisz
  2020.01.10.

  5 star review  Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mind a lábvizsgálat, mind a cipőválasztás során. Rengeteg cipőt lehetett kipróbálni hatalmas a választék.

  thumb Zoltán Arany
  2021.03.05.

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  2020.03.10.

  5 star review  Szakértő, kedves kiszolgálás, nagy választék. Lábvizsgálat is lehetséges.

  thumb László Bodor
  2020.08.13.

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt