tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu
Találatok száma: 193

10.11. – Outlet a Déliben – Vásárolj 30-60% kedvezménnyel

Spuri Outlet Déli pályaudvari üzletünkben! 30-60%-os akciókkal várunk október 12-től október 31-ig!   A Spuri Outletben potom pénzért juthatsz hozzá futócuccaidhoz! Felfrissítheted szetted az őszi-téli szezonra, de válogathatsz az előző idények tavaszi és nyári termékeiből is, hogy felkészülten várd a kikeletet! Gyere, találj kincseket verhetetlen áron! Siess, mert az outlet-készlet véges, ne maradj le az akár 60%-os leárazásokról!

09.30. – 10% kedvezmény a Budapest Maraton® rajtszámával

Futottál a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál-on? Ne feledd, a rajtszámod bal alsó sarka minden nem akciós termékre 10% kedvezményre jogosít a Spuri üzleteiben webáruházában is. A beváltás módja: 👉Szaküzleteinkben: Kérünk, hozd magaddal a rajtszámod, de legalább a rajtszám bal alsó sarkán lévő kupont, hogy igénybe vehesd a kedvezményt. 👉Webáruházunkban: Használd a fizetés előtti utolsó lépésben …

09.27. – Spuri Futóbolt a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztválon

Már pénteken is sokan beszereztétek, ami hiányzik a vasárnapi futáshoz…holnap is várunk Titeket a Spuri sátorban 7:00 -17:00 óra között a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál-on! 🙋‍♀️ A verseny napján pedig 7:00 – 15:30 óráig szolgálunk ki a legjobb futócuccokkal! Miket találsz meg sátrunkban? 👟 Cipők – a versenyre már ne vegyél, de ha épp lejártad a régit, …

09.25. – MERU ajándék minicsomag a weben rendelt csomagokban

Meg van már, mivel melegítesz be 🌡️ a hétvégi versenyre? És az, hogy mivel segíted utána a regenerációdat?😌 💡Mi tudunk egy jó választást! 💡 📣 Most az első 100 vásárlónk, aki ▶️ webáruházunkban ◀️ vásárol 09.30-án 23:59-ig, a képen látható MERU mini csomagot kapja ajándékba. Két db kis kiszerelésű krém az átmozgatáshoz és a regenerálódáshoz. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt