tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

 

Ajándékkártyád egyenlegét ide kattintva tudod megtekinteni.

————————————————————————————

SZERET FUTNI? MENJ BIZTOSRA, LEPD MEG SPURI AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL

A tökéletes ajándék megtalálása nem egyszerű feladat…a Spuri ajándékkártyával viszont nem foghatsz mellé! Ha tudod, hogy szeret futni, már nyert ügyed van! Az ajándékkártya minden alkalomra kiváló választás, legyen szó például karácsonyról, születésnapról vagy esküvőről. Az öröm garantált családtagnak, ismerősnek és barátnak egyaránt, hiszen hatalmas termékkínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb és legvonzóbb terméket.

Kiváló választás számodra, mert
 • egy igazi jolly-joker, ha nem tudod, mit vegyél, de azt igen, hogy szeret futni.
 • bármekkora összeggel feltölthető.
 • fizetőeszközként szolgál.
 • 2 évig érvényes (az utolsó használattól számítva).
 • egy, vagy több részletben is levásárolható, valamint újratölthető.
 • bármelyik Spuri Futóboltban megvásárolható és felhasználható.
 • minden termékünkre beváltható.

Az ajándékkártyát egy ízléses, letisztult dizájnnal rendelkező leafletben adjuk, így becsomagolnod sem kell ezt az ajándékot.

Megvásárolhatod a Spuri Futóboltokban, vagy a webáruházban.

.

 

Ajándékkártya szabályzat

Az ajándékkártya az Áfa törvény 259.§ 24/A pontja értelmében többcélú utalványnak minősül. Az utalvány olyan eszköz, amelyet termékértékesítés ellenértékeként, illetve részellenértékeként kerül elfogadásra. A Spuri Futóbolt klasszikus, plasztik ajándékkártyát értékesít.

A Spuri Ajándékkártya minden Spuri Futóboltban  és a webáruházban is megvásárolható. A vásárlást igazoló bizonylatot őrizze meg, mert ezzel tudja igazolni, hogy azt megvásárolta, és adott pénzösszeggel feltöltötte. Ha ajándékba adja a kártyát, akkor adja a bizonylatot az ajándékozottnak.

A Spuri Ajándékkártya kifizetéséhez elfogadunk készpénzt és bankkártyát is.

A Spuri Ajándékkártyák szabadon meghatározott összeggel felölthető kártyák, annyit tölt rá, amennyit szeretne. Az ajándékkártyát egy értékesítő kollégánk feltölti azt az Ön által választott és a pénztárnál fizetendő összeggel. Aktiváláskor a megfelelő összeg az ajándékkártyán jóváírásra kerül. Ezután a kártya felhasználható, vagy tetszőlegesen átruházható.

A Spuri Ajándékkártya bármelyik Spuri Futóboltban felhasználható. A felhasználás helye független attól, hogy Ön az ajándékkártyát mely üzletünkben vásárolta, vagy töltötte fel. A Spuri webáruházban az ajándékkártya nem használható fel.

Az ajándékkártya használata egyszerű: a Spuri Futóbolt üzleteiben fizetés előtt ajándékkártyával való fizetési szándékát a pénztáros kollégának.
A fizetendő összeg a kártyán szereplő egyenlegből levonásra kerül. Amennyiben az ajándékkártyán szereplő összeg nem fedezi a teljes vételárat, a különbözetet bankkártyával és készpénzzel kell kiegyenlíteni.

Az ajándékkártya a Spuri Futóbolt bármely termékére beváltható.

Igen. Mivel név nem szerepel a kártyán, így az ajándékkártya tulajdonosa az, akinek a kártya a birtokában van, az bárkire szabadon átruházható. A Spuri Futóbolt a pénzösszeg feltöltését követően a kártya tulajdonjogát nem vizsgálja, az erre irányuló kérelmek teljesítését kizárja.

Nem. Az ajándékkártya a rajta szereplő egyenleg erejéig vásárlásra használható fel, más árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Viszont természetesen akciós termékekre a kártyaegyenleg felhasználható.

Tetszőleges számú ajándékkártyát vásárolhat.

Ha a kártyán szereplő összeg elfogyott, a kártya újra feltölthető és tovább használható vagy másra átruházható.

Az ajándékkártya az utolsó használattól (pénzösszeg levásárlás vagy újratöltés) számított 2 évig érvényes.

Az ajándékkártyára rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt (az utolsó használattól számított 2 évig) lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. A kártya lejárata után az egyenlegen lévő összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Nem, a kártyán lévő egyenleg nem váltható készpénzre. Emellett másik ajándékkártya vásárlására sem fordítható, és visszavásárlására sincs lehetőség.

Elvesztett vagy a tulajdonos beleegyezése nélkül felhasznált ajándékkártyákat sajnos nem tudjuk sem pótolni, sem letiltani, mivel az nem névre szól. A Spuri Futóbolt nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, ellopásáért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, és az egyenlegen lévő összeget sem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük, a kártyát tartsa biztonságos helyen! Ajándékkártyáját ne dobja ki addig, míg arra szüksége lehet.

A feltöltött ajándékkártya vásárlási bizonylatát hozza magával mindenfajta félreértés elkerülése végett.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Profi kiszolgálás, vásárló központú hozzáállás. Nem a legolcsóbb, de mindenkinek javaslom, aki a futást kicsit is komolyabban gondolja.

  thumb Róbert Horváth
  2021.01.07.

  5 star review  A kiszolgálás, az ügyfél kezelés páratlan. Hogy a cipő beválik-e, az még idő kérdése, de mindent megtettek azért, hogy úgy legyen. Az üzlet tiszta, rendezett. Ezúton is köszönöm!

  thumb Noémi Kromek
  2021.01.20.

  5 star review  Kedves es segítőkész emberek dolgoznak itt.

  thumb Nóra Petrezselyem
  2020.07.05.

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Ezért nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2021.02.07.

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt