tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

 

Ajándékkártyád egyenlegét ide kattintva tudod megtekinteni.

————————————————————————————

SZERET FUTNI? MENJ BIZTOSRA, LEPD MEG SPURI AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL

A tökéletes ajándék megtalálása nem egyszerű feladat…a Spuri ajándékkártyával viszont nem foghatsz mellé! Ha tudod, hogy szeret futni, már nyert ügyed van! Az ajándékkártya minden alkalomra kiváló választás, legyen szó például karácsonyról, születésnapról vagy esküvőről. Az öröm garantált családtagnak, ismerősnek és barátnak egyaránt, hiszen hatalmas termékkínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb és legvonzóbb terméket.

Kiváló választás számodra, mert
  • egy igazi jolly-joker, ha nem tudod, mit vegyél, de azt igen, hogy szeret futni.
  • bármekkora összeggel feltölthető.
  • fizetőeszközként szolgál.
  • 2 évig érvényes (az utolsó használattól számítva).
  • egy, vagy több részletben is levásárolható, valamint újratölthető.
  • bármelyik Spuri Futóboltban megvásárolható és felhasználható.
  • minden termékünkre beváltható.

Az ajándékkártyát egy ízléses, letisztult dizájnnal rendelkező leafletben adjuk, így becsomagolnod sem kell ezt az ajándékot.

Megvásárolhatod a Spuri Futóboltokban, vagy a webáruházban.

.

Ajándékkártya szabályzat

Az ajándékkártya az Áfa törvény 259.§ 24/A pontja értelmében többcélú utalványnak minősül. Az utalvány olyan eszköz, amelyet termékértékesítés ellenértékeként, illetve részellenértékeként kerül elfogadásra. A Spuri Futóbolt klasszikus, plasztik ajándékkártyát értékesít.

A Spuri Ajándékkártya minden Spuri Futóboltban  és a webáruházban is megvásárolható. A vásárlást igazoló bizonylatot őrizd meg, mert ezzel tudod igazolni, hogy azt megvásároltad, és adott pénzösszeggel feltöltötted. Ha ajándékba adod a kártyát, akkor add a bizonylatot az ajándékozottnak.

A Spuri Ajándékkártya kifizetéséhez elfogadunk készpénzt és bankkártyát is.

A Spuri Ajándékkártyák szabadon meghatározott összeggel felölthető kártyák, annyit töltesz rá, amennyit szeretnél. Az ajándékkártyát egy kollégánk feltölti azt az általad választott és a pénztárnál fizetendő összeggel. Aktiváláskor az összeg az ajándékkártyán jóváírásra kerül. Ezután a kártya felhasználható, vagy tetszőlegesen átruházható.

A Spuri Ajándékkártya bármelyik Spuri Futóboltban, és a Spuri Webáruházban is felhasználható. A felhasználás helye független attól, hogy az ajándékkártyát mely üzletünkben vagy a webáruházban vásároltad, vagy töltötted fel.

Az ajándékkártya használata egyszerű: a Spuri Futóbolt üzleteiben jelezd fizetés előtt ajándékkártyával való fizetési szándékodat a pénztáros kollégának.
A fizetendő összeg a kártyán szereplő egyenlegből levonásra kerül. Amennyiben az ajándékkártyán szereplő összeg nem fedezi a teljes vételárat, a különbözetet bankkártyával vagy készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Az online vásárlás során az „Egyéb vásárló adatok” mezőbe vezesd fel az ajándékkártya vonalkódja alatt található számsort.

Az ne zavarjon meg, hogy a rendelés végén még a teljes árat fogod látni! A számla kiállításakor számítjuk be az ajándékkártya értékét, így a termék átvételekor az ezzel csökkentett összeget kell csak kifizetned. 

Az ajándékkártya a Spuri Futóbolt bármely termékére beváltható.

Igen. Mivel név nem szerepel a kártyán, így az ajándékkártya tulajdonosa az, akinek a kártya a birtokában van, az bárkire szabadon átruházható. A Spuri Futóbolt a pénzösszeg feltöltését követően a kártya tulajdonjogát nem vizsgálja, az erre irányuló kérelmek teljesítését kizárja.

Nem. Az ajándékkártya a rajta szereplő egyenleg erejéig vásárlásra használható fel, más árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Viszont természetesen akciós termékekre a kártyaegyenleg felhasználható.

Tetszőleges számú ajándékkártyát vásárolhatsz.

Ha a kártyán szereplő összeg elfogyott, a kártya újra feltölthető és tovább használható vagy másra átruházható.

Az ajándékkártya az utolsó használattól (pénzösszeg levásárlás vagy újratöltés) számított 2 évig érvényes.

Az ajándékkártyára rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt (az utolsó használattól számított 2 évig) lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Nem, a kártyán lévő egyenleg nem váltható készpénzre. Emellett másik ajándékkártya vásárlására sem fordítható, és visszavásárlására sincs lehetőség.

Elvesztett vagy a tulajdonos beleegyezése nélkül felhasznált ajándékkártyákat sajnos nem tudjuk sem pótolni, sem letiltani, mivel az nem névre szól. A Spuri Futóbolt nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, ellopásáért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, és az egyenlegen lévő összeget sem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük, a kártyát tartsd biztonságos helyen! Ajándékkártyádat ne dobd ki addig, míg arra szükséged lehet.

A feltöltött ajándékkártya vásárlási bizonylatát vásárláskor hozd magaddal a félreértések elkerülése végett.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt