tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

ÜZLETNYITÁS éve: 2021

Miskolci üzlet
Miskolc, Arany J. út 11-13. I. emelet (Arany-Corvin üzletház)

Kapcsolat

Cím : 3525 Miskolc, Arany János út 11-13.
I. emelet (Arany – Corvin üzletház)


Mobil : 06/20-324-4879
E-mail :  info@spurifutobolt.hu
Facebook: Spuri Futóbolt Miskolc

Hétfő: 10-17 óra között
Kedd: 10-17 óra között
Szerda: 10-17 óra között
Csütörtök: 10-17 óra között
Péntek: 10-17 óra között
Szombat: 10-13 óra között
Vasárnap: ZÁRVA
Megközelítés
Fizetős parkolási zóna a bolt környékén!
Írja be az indulás helyét:

Munkatársaink

tanácsadó

3 éve kezdtem rendszeresen futni  a két kislányom mellett. Hetente kétszer biztosan jut erre időm, amíg ők edzésen vannak, van szabad másfél órám egy hosszú fejszellőztetésre. Így gyűjtögetem a kilométereket, amolyan lányos tempóban.  

tanácsadó

Borbély István vagyok 36 éves. Óvodás korom óta focizom. Jelenleg is főállásban utánpótlás labdarúgó edzőként dolgozom.Gyerek korom óta futok mivel a foci edzések kiegészítése volt, akkor utáltam. Mára már nem tudnám elképzelni a napjaimat nélküle. Általában 10 és félmaraton közötti távokat szoktam futni.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Nagy választék, szakértő eladók, a választásban sokat segítő ingyenes számítógépes lábvizsgálat.

  thumb Krisztián Tamás
  2017.04.03.

  5 star review  Az értékesítés egyik legmagasabb szintjét tapasztalhatják meg az ide látogatók. A vásárlók igényüktől függően egyfajta szaktanácsadásban részesülnek, melynek központjában egészségük megőrzése és teljesítményük növelése áll, az ajánlott termékek csupán ezek eszközei. Az eladók széleskörű tapasztalattal rendelkeznek mind a forgalmazott termékek mind a sport terén, és időt nem sajnálva számos terméket felpróbáltatnak az érdeklődőkkel, majd mindegyik megfelelőségéről maguk is meggyőződnek mielőtt ajánlják.

  thumb Némedi Miklós
  2020.10.02.

  5 star review  Szakszerű és gyors kiszolgálás, tényleg azt kapod ami jó neked és nem csak a drágább cipőt / ruhát próbálják meg eladni neked. Csak ajánlani tudom.

  thumb Miklós Halász
  2020.08.14.

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Utóbbi annak köszönhető, hogy az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2021.02.05.

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt