tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

A Spuri Hűségkártyáról

Regisztrálj a Spuri Hűségkártya oldalán és néhány adat magadása után akár igénybe is veheted a kedvezményeket! 

Telepítsd alkalmazásunkat és használd minden üzletünkben és a webáruházban is a virtuális kártyát, ami mindig veled lehet a telefonodon!

Pontokat kell gyűjtened ahhoz, hogy elérd a különböző kedvezményszinteket. Minden elköltött 100 forint után kapsz 1 pontot. A gyűjtött pontok alapján a következő kedvezményekre lehetsz jogosult:
1000-1999 pontig – 8% kedvezmény
2000-2999 pontig – 10% kedvezmény
3000 ponttól – 12% kedvezmény

Emellett további egyedi, teljesen személyre szabott kedvezményeket kapsz tőlünk hírlevél formájában, amennyiben feliratkozol rá regisztrációkor.

Vásárláskor a pénztárnál mutasd be kollégánknak a kártyát telefonodon, ő fogja érvényesíteni a kedvezményt.

Online rendelés esetén akkor tudod érvényesíteni a kedvezményt és gyűjteni a pontokat, ha ugyanazzal az e-mailcímmel regisztráltál a Hűségkártya programban és a Spuri Webáruházban, és a webshopban bejelentkezel vásárlás előtt. Ekkor automatikusan a kedvezményes árakat fogod látni a termékeknél. 

Igen. Ha az utolsó vásárlásod után 365 napig nem gyűjtesz pontot a kártyádra, az addig összegyűjtött összes pontodat és megszerzett kedvezményedet elveszíted. Ha évente legalább egy alkalommal vásárolsz úgy, hogy a kártyádon jóváírjuk a pontokat, az összes korábbi pontod megmarad, a nagyon régi pontok sem évülnek el. Az évente egy alkalommal ajándkékba kapott névnapi és születésnapi pontok nem számítanak vásárlásnak, ha csak ezekkel a pontokkal növekszik egy évben a pontegyenleged, 365 nap vásárlás nélküli időszak után minden pontod elveszik.

Igen, vannak ilyen lehetőségek, ezekről mindig találsz infót a honlapon, Facebook oldalunkon vagy értesítést küldünk róla. Amivel biztosan számolhatsz:
a vásárló születésnapján (évente egy alkalommal): 200 pont
a vásárló névnapján (évente egy alkalommal): 100 pont

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt