tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

06.24. Villámjáték – Játékszabályzat

Villámnyereményjáték – Facebook Játékszabályzat

A képen Tóth Tamás, Szűcs Csaba, Földingné Nagy Judit, Zatykó Miklós. Hány felnőtt maratoni országos bajnokságot nyertek négyen összesen?
 1. A játék célja

Azon emberek jutalmazása, akik a IV. pontban leírt aktivitást teljesítik.

 1. A játékszervező (Szervező)

neve: Spuri Futóbolt Kft.

székhelye: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

adószáma: 12491478241

cégjegyzékszáma: 01 09 688926

A Játékot nem a Facebook szervezi, azt semmilyen módon nem szponzorálja vagy támogatja.

III. A játékban való részvétel feltételei

A Szervező által szervezett Játékban az a 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki az alábbi feltételeket teljesíti és az alábbi módon hozzájárul a Játékban való részvételhez a Játék időtartama alatt.

Jelen Játékszabályzat hatálya a Spuri Futóbolt Kft.  (továbbiakban Szervező) jelen pontban körülírt játékára terjed ki, vonatkozik az alább meghatározott Játékosokra, és mindazokra, akik a Játék kapcsán bármilyen igényt kívánnak érvényesíteni. A Játékos a Játékban való részvétellel maradéktalanul elfogadja a jelen Játékszabályzat feltételeit. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékban való részvétel előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat. A Játékos a Játékban saját felelősségére vesz részt.

A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Játékban a Szervezővel munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek nem vehetnek részt.

 1. A Játék szabályai, mechanizmusa

A Játékban való részvételhez az alábbi feltételeknek teljesülnie kell:

A Játékos kedveli a Spuri Futóbolt nyereményjáték posztját.

A Játékos a Spuri Futóbolt Kft. tulajdonában lévő https://www.facebook.com/spurifutobolt/ Facebook oldalán 06.24-én közzétett játékra felhívó bejegyzésére hozzászólásban a kért módon kommentel

A Szervező a játék értelmében értékelhető kedvelést és kommentet adó játékosok közül 1 nyertest sorsol a www.facebooknyertes.com online alkalmazás segítségével.

Egy Játékos csak egyszer vehet részt a Játékban.

 1. A Játék időtartama

A Játék 2020. június 24. és 2020. június 25. 15:00 között kerül lebonyolításra.

 1. Sorsolás és nyeremények

A sorsolás a következő időpontban lesz megtartva: 2020. március. 26.  A sorsolás nem nyilvános.

Nyeremény:  1db  5.000 Ft értékű GU ajándékcsomag

A nyertes nevét a https://www.facebook.com/spurifutobolt/ oldalán közzétesszük. A nyertes e-mailen vagy messenger üzenetben kap bővebb tájékoztatást arról, hogy mi a teendője.

A Nyertest a Nyereménye után adófizetési kötelezettség nem terheli, azt a Szervező viseli.

VII. Nyertes kihirdetése, nyeremény átvétele

A Szervező a nyerteseket a játékra felhívó Facebook bejegyzés alatt, hozzászólásban hirdeti ki.

A Szervező a nyerteseket Facebook üzenetben értesíti, legkésőbb a sorsolást követő munkanapon.

A Szervező a nyeremény átvételének módjáról legkésőbb a sorsolást követő 7 munkanapon belül értesíti a nyerteseket.

Az értesítést követően a nyerteseknek 7 nap áll rendelkezésükre, hogy megadják a nyereményátvételhez szükséges adatokat. Ha ezen időtartamban nem jelentkeznek a sorsolás útján kiválasztott nyertesek, helyettük pót nyertesek kerül kisorsolásra.

VIII. Adatkezelés

A nyereményjáték ideje alatt nem történik felhasználói adatkezelés.

 1. Vegyes rendelkezések

Tekintettel arra, hogy a nyereményjáték online környezetben zajlik, a Szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a nyereményjátékban résztvevők, vagy a Facebook weboldalán merültek fel.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden a Nyereményjátékban feltöltött leírást, hozzászólást, amely közerkölcsöt, mások vallási-, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, egyéb jogot, jogszabályt sért, vagy a Szervező üzleti érdekeit, jó hírnevét, vagy a jelen Szabályzatot sérti, vagy a Szervező megítélése szerint bármely módon sértő, töröljön, vagy a hozzászólást jegyző résztvevőt a Nyereményjátékból kizárja. Az esetleges jogsértő hozzászólásokért a felelősség kizárólag a jogsértő résztvevőt/felhasználót terheli

A Játék kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért a Szervező nem vállal felelősséget.

A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által hibásan megadott adataiból fakadó károkért.

A jelen útmutatóban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a 1959. évi IV. törvény (Ptk) vonatkozó szabályai irányadók. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Spuri Futóbolt Kft.

Budapest, 2020. június. 24.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Szuper! A legjobb futócipőt választottuk.

  thumb Viktor Kiss
  9/09/2013

  review rating 5  Profi, kedves, segítőkész eladók, nagy választék. Mindenkinek ajánlom!

  thumb Balázs Gerber
  2/08/2020

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

  review rating 5  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  thumb Hege Krisz
  1/10/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt