Webshop: 06 70 883 6222 | Váci út: 06 20 525 3904

Vásárolj stresszmentesen szaküzleteinkben

A karácsonyi ünnepek előtt megnövekedett számú megrendelések miatt számolj azzal, hogy a szokásosnál hosszabb lehet a kiszállítási idő az online vásárolt termékek esetében.

Az izgalmak elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy december 13. után már csak akkor vásárolj a webáruházunkban, ha szeretsz izgulni, vagy ha nem életbevágó, hogy a csomagod megérkezzen december 24. előtt.

5 budapesti, valamint debreceni, győri és székesfehérvári üzleteinkben ünnepi nyitva tartással várunk, fuss be hozzánk egy ajándékért!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  thumb Hege Krisz
  1/10/2020

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

  5 star review  Gyors, szakértő segítség. Tökéletes futócipőt vettünk.

  thumb Adrienn Némethné Horváth
  2/28/2020

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Utóbbi annak köszönhető, hogy az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2/05/2021

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt