tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

02.13. – Valentin napi kedvezmény – 14% február 14-én pénteken

Ünnepeljetek együtt a Szerelmesek napján! 💕

Gyertek el bármely Spuri Futóboltba február 14-én, és válasszatok magatoknak a legjobb futócuccok közül! Az közös örömhöz 14% kedvezménnyel és szakértő segítségünkkel járulunk hozzá! ❣️

Ha viszont inkább meglepnéd, de nem tudod mivel, viszont azt igen, hogy szeret futni, akkor nincs hasznosabb ajándék a Spuri Ajándékkártyánál! Az ajándékkártya megvásárolható a Spuri Futóboltokban, vagy megrendelhető a Spuri webáruházban.

Részletek

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Profi, kedves, segítőkész eladók, nagy választék. Mindenkinek ajánlom!

  forrás: Google értékelés

  thumb Balázs Gerber
  2020/2/08

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  forrás: Google értékelés

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  2019/10/23

  review rating 5  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  forrás: Google értékelés

  thumb Hege Krisz
  2020/1/10

  review rating 5  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  forrás: Google értékelés

  thumb Tihamér Kovács
  2020/1/07

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt