tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás a Spuri Futóboltokban!

Az ünnepek közeledtével meghosszabított nyitvatartással és vasárnapi vásárlási lehetőséggel várunk egyes üzeleteinkben.
Nézd meg ünnepi nyitvatartásunkat az Üzleteink menüpontra kattintva.

A 2020. december 13-ig leadott webshopos megrendelések karácsonyig történő kiszállítását garantáljuk. Így a meglepetés biztosan a fa alá kerülhet.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Nagyon figyelmes kiszolgálás

  thumb Ervin Pénzes
  9/08/2019

  5 star review  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  thumb Tihamér Kovács
  1/07/2020

  5 star review  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

  5 star review  Az elsőre választott cipőről itthon derült ki, hogy mégsem lesz jó… Szó nélkül cserélték egy másikra, ami már tökéletesnek bizonyult.

  thumb Szilvia Sós
  11/22/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt