Webshop: 06 70 883 6222 | Váci út: 06 20 525 3904

Hogyan válassz megfelelő téli futócipőt?

A konditermek zárva, ezért sokan kint folytatjátok a futást és az edzést a hidegben. Eltökéltségből ezért mindenkinek jár egy 5-ös. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy szükséged van-e speciális futócipőre a téli futáshoz? A rövid válasz az, hogy igen. A nehezebb kérdés, hogy hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb modellt. A legcélszerűbb bordázott talpú, vízlepergető anyagból készült futócipőt választanod, ami a lábadat is melegen tartja, lehetőleg minél hosszabban. Ha sötétben futsz, mindenképp javasolt a fényvisszaverő futóruházatot és cipő is.

Az alábbi legújabb modellek jönnek szóba, ha a téli futócipőt keresel a Spuri Futóboltokban egy kis kódfejtéssel a rövidítéseket tekintve:

A kiválasztásban segítenek a futócipők szakértői országszerte a Spuri Futóboltokban, valamint részletesen tájékozódhatsz a termékleírásoknál a webáruházunkban a www.spurifutobolt.hu téli kollekció válogatásában. Ne feledd, a futó legjobb barátja a futócipő télen is!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Nagyon jó kiszolgálásban volt részem. 6 csillagot adnék legszivesebben. 🙂👍

  thumb László Márk
  1/02/2021

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Ezért nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2/07/2021

  5 star review  Az eladók rendesek mindenben segítenk.

  thumb Tamás Bán
  6/05/2020

  5 star review  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  thumb Hege Krisz
  1/10/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt