tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Hogyan válassz megfelelő téli futócipőt?

A konditermek zárva, ezért sokan kint folytatjátok a futást és az edzést a hidegben. Eltökéltségből ezért mindenkinek jár egy 5-ös. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy szükséged van-e speciális futócipőre a téli futáshoz? A rövid válasz az, hogy igen. A nehezebb kérdés, hogy hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb modellt. A legcélszerűbb bordázott talpú, vízlepergető anyagból készült futócipőt választanod, ami a lábadat is melegen tartja, lehetőleg minél hosszabban. Ha sötétben futsz, mindenképp javasolt a fényvisszaverő futóruházatot és cipő is.

Az alábbi legújabb modellek jönnek szóba, ha a téli futócipőt keresel a Spuri Futóboltokban egy kis kódfejtéssel a rövidítéseket tekintve:

A kiválasztásban segítenek a futócipők szakértői országszerte a Spuri Futóboltokban, valamint részletesen tájékozódhatsz a termékleírásoknál a webáruházunkban a www.spurifutobolt.hu téli kollekció válogatásában. Ne feledd, a futó legjobb barátja a futócipő télen is!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt