tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Hogyan válassz megfelelő téli futócipőt?

A konditermek zárva, ezért sokan kint folytatjátok a futást és az edzést a hidegben. Eltökéltségből ezért mindenkinek jár egy 5-ös. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy szükséged van-e speciális futócipőre a téli futáshoz? A rövid válasz az, hogy igen. A nehezebb kérdés, hogy hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb modellt. A legcélszerűbb bordázott talpú, vízlepergető anyagból készült futócipőt választanod, ami a lábadat is melegen tartja, lehetőleg minél hosszabban. Ha sötétben futsz, mindenképp javasolt a fényvisszaverő futóruházatot és cipő is.

Az alábbi legújabb modellek jönnek szóba, ha a téli futócipőt keresel a Spuri Futóboltokban egy kis kódfejtéssel a rövidítéseket tekintve:

A kiválasztásban segítenek a futócipők szakértői országszerte a Spuri Futóboltokban, valamint részletesen tájékozódhatsz a termékleírásoknál a webáruházunkban a www.spurifutobolt.hu téli kollekció válogatásában. Ne feledd, a futó legjobb barátja a futócipő télen is!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Kedves, csinos, segítőkész hölgy segített Mizuno cipőt választani. Korábban a Sauconyt is ott vettem. Rendben vannak.

  thumb Szilágyi Csaba
  11/28/2020

  5 star review  Szakszerű és gyors kiszolgálás, tényleg azt kapod ami jó neked és nem csak a drágább cipőt / ruhát próbálják meg eladni neked. Csak ajánlani tudom.

  thumb Miklós Halász
  8/14/2020

  5 star review  Az elsőre választott cipőről itthon derült ki, hogy mégsem lesz jó… Szó nélkül cserélték egy másikra, ami már tökéletesnek bizonyult.

  thumb Szilvia Sós
  11/22/2020

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt