tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu
Találatok száma: 57

A Dreher 24 frissítő világa nálunk!

Kóstolj bele a Dreher 24 frissítő világába! Vásárolj bármelyik Spuri Futóboltban legalább 2000 Ft értékben és frissülj fel egy ajándék citrom vagy  az új maracuja-sárgadinnye ízű Dreher 24 mintatermékkel! Dreher 24 – Annyi a világ, amennyit beletöltesz Az ajándék országszerte érvényes, minden Futóboltunkban személyes vásárlás esetén. Webáruházban történő rendelés esetén nem küldünk Dreher mintaterméket.

Üzleteink húsvéti nyitvatartása

A Spuri Futóboltok a 4 napos húsvéti hétvége alatt a következő nyitvatartással várnak: Budapesti üzletek 04.15-én, 17-én, 18-án zárva tartanak. 04.16-án, szombaton a szokásos szombati nyitvatártási időben üzemelnek. ——————————————————- Vidéki üzleteink (Debrecen, Győr, Miskolc, Székesfehérvár) 04.15-18. között zárva tartanak. Webáruházunk természetesen a 0-24 órában elérhető, a 4 nap alatt beérkezett megrendeléseket 04.19-én kezdjük feldolgozni.

SCOTT futócipő tesztelés 04.14-ig

Nézd meg, próbáld fel és teszteld április 5-14. között a Scott Pursuit neutrális futócipőt a Váci úti Spuri Futóboltban. Foglalj időpontot és méretet itt: Scott Pursuit cipőteszt méretfoglalás Ha nem vagy biztos a pontos méretben, nézd meg mérettáblázatainkat (női, férfi) és hasonlítsd a most használd cipődhöz!

Runner’s World a Spuri Futóboltokban

A Runner’s World legfrissebb számait és bookazinejait mostantól megveheted a Spuri Futóboltokban is. A bookazineok a webshopban is megvásárolhatóak.Ha megleped magadat egy új futócuccal, gondoskodj a szellemi táplálékról is, szerezd be egy helyen mindkettőt!Egy kis ízelítő erejéig belepillanthatsz a legújabb számba a runnersworld.hu/megjelent oldalon.

Asics Run Analyser nap a Váci úti üzletünkben!

Asics Run Analyser nap 2022. március 18-án, 10-18 óra között Fedezd fel, hogy miként javíthat a  lábanalízis és a helyesen kiválasztott futócipő a teljesítményeden! Vásárolj Asics futócipőt 10% kedvezménnyel a vizsgálat napján a Váci úti üzletünkben! A 10%-os akciót igénybe veheted akkor is, ha a vizsgálatra már nem sikerült időpontot foglalnod. További részletek és időpont …

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt