sPURI SZÜLETÉSNAP NYEREMÉNYJÁTÉK

Játssz velünk 2023. augusztus 21-26. között és nyerj értékes futós ajándékcsomagokat, ajándékkártyát vagy futóverseny nevezést!
Nincs más dolgod, mint a vásárlásodat igazoló blokk vagy számla adatait feltölteni ide.

A játékban résztvevők között egy 🎁futócsomagot sorsolunk, mely ASICS törölközőt, kulacsot, sapkát, Hoka cipőtartót és fejlámpát, illetve kulcstartót tartalmaz. 🎁Második futós ajándékcsomagunk kizárólag ASICS termékeket tartalmaz: törölköző, póló, kulcstartó, notesz.

🎁Egy szerencsés nyertes egy 15 000 Ft értékű Spuri ajándékkártyát nyer. 🎁Negyedik nyertesünk pedig egy 10 000 Ft BSI futóverseny nevezést kap ajándékba.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

1. első lépés

Vásárolj bármely Spuri Futóboltban, vagy a futobolt.hu webáruházban 2023. augusztus 21. és 26. között. A blokkot őrizd meg. 

2. második lépés

Fotózd le a blokkot vagy számlát, amivel vásárlásodat igazolod a Spuri Futóboltban.

3. harmadik lépés

Regisztrálj alább, töltsd fel a blokkot tartalmazó fotót és vegyél
részt a sorsoláson!

Töltsd ki az alábbi űrlapot

  Adataid

  A blokkon szereplő adatok


  A feltöltött blokk eredeti példányát mindenképp őrizd meg!

  Hozzájárulok, hogy a Spuri Futóbolt Kft. a fent megadott személyes adataimat az általa már kezelt személyes adataimmal és adatkezelési hozzájárulásaimmal összevesse, annak ellenőrzése céljából, hogy a jelen promóció Részvételi Feltételeinek megfelelek-e, ideértve, hogy a részvételhez szükséges minden adatkezelési hozzájárulásom rendelkezésre áll-e.

  Elolvastam és elfogadom a promóció részvételi feltételeit.


  * kötelező adatok

  Spuri Futóbolt