tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Spuri Futóbolt Tesztnap

Készülj a Spuri Futóbolttal az őszi futószezonra augusztus 27-i tesztnapunkon!

Találkozz személyesen a legnépszerűbb hazai futócipőmárkák őszi modelljeivel, ismerkedj meg az újdonságokkal! A Váci úti Spuri Futóbolt előtt nem csak megnézheted, de ki is próbálhatod őket, tanácsot is kérhetsz az ASICS, Hoka, Saucony, Mizuno szakembereitől.

Ha még a szakértőknél is tudományosabb tanácsokra van szükséged, teszteld lábadat az ASICS mesterséges intelligencián alapuló automata futáselemző rendszerével, az ASICS Run Analyzer-rel. Ez egy rögzített kamera segítségével elemzi a láb mozgását, természetes pronációját futás közben, az értékek alapján ajánl cipőt a márka kínálatából. Foglalj időpontot a vizsgálatra itt: https://www.spurifutobolt.hu/labvizsgalat/asics-run-analyser-spuri-futobolt-tesztnap/

A GU és az I:am szakértői a helyes frissítés témakörében szolgálnak majd tanácsokkal. Sőt, 16:00 órától részt vehetsz egy órás előadásunkon, melyet az I:am márka alapítója és szakértője, Kindl Gábor tart. Tedd fel neki bártan frissítéssel kapcsolatos kérdéseidet!
Regisztrálj az eseményre itt: https://spurifutoboltok.booked4.us/Calendar/Calendar/8

A Tesztnap során nyereményjátékkal is várunk, hiszen egy szerencsés vásárló visszanyerheti aznap a Váci úti üzletünkben vásárolt futócipője árát. Emellett aki augusztus 22-27. között feliratkozik a Spuri hírlevelére a kiállítóink által felajánlott ajándékcsomagok egyikével lehet gazdagabb.

A helyszínen átöltözési és csomagmegőrzési lehetőséget biztosítunk a futócipőket tesztelőknek. A Margitsziget itt van a szomszédban, vidd el akár egy hosszabb tesztre is a kiválasztott cipőt!

🔥 Figyeld folyamatosan oldalunkat, mert a SPURI 22 ÉVES SZÜLETÉSNAPJA alkalmából egy extra meglepetéssel is készülünk!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt