tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Dolgozz velünk a Spuri Futóboltban!

Jobban érdekel annál a futás, mint, hogy heti 3-4 alkalommal kimész edzeni? Tudod mi a drop, a pronálás, a középtalp, a kompressziós szár?

Ha ezek valamelyikére igen a válasz, lehet, hogy téged keresünk. Eladó/szaktanácsadó kollégákkal bővítenénk a Spuri Futóboltok budapesti csapatát! Te vagy a mi emberünk, ha

 • a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti. Természetesen a futás áll legközelebb a szívünkhöz.
 • nem csak vásárlóként láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Ha ez esetleg sporttal kapcsolatos volt, annak külön örülünk.
 • segítőkész vagy és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Jó, ha a futással képben vagy, a legtöbbet arról kell beszélni.
 • van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Amit esetleg nem tudsz a futócipőkről és a futáselemzésről, azt megtanítjuk.

Csapatunk új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Ezért cserébe kínálunk neked teljes munkaidős állást, versenyképes fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha lennél a kollégánk, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 05.16-ig. Igen, az a Szűcs, a férfi magyar maratoni csúcstartó lehet a főnököd.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

  5 star review  Remek,kedves,profi szakemberek,szuper akciók!

  thumb Zsuzsi Kovács
  2/11/2020

  5 star review  Kapható náluk a “Mese a büdi lábú futóról”, és ez jó!

  thumb Róka Koma
  12/10/2019

  5 star review  Szerintem ha valaki futásra adja a fejét akkor itt mindent megtalál hozzá. Az eladók nagyon profik és kedvesek. Az egyéni igényeimet is ki tudták elégíteni, ráadásul úgy hogy még kedvezményt is kaptam. Csak ajánlani tudom őket!

  thumb Bálint Lám
  2/23/2019

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt