tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu
Scott Pursuit futócipőtesztelés

Scott Pursuit futócipőteszt a Váci úti üzletünkben

Nézd meg, próbáld fel, és teszteld december 3. és 10. között a Scott Pursuit futócipőt a Váci úti Spuri Futóboltban. Ha megtetszik a cipő, a tesztidőszak alatt 10% kedvezménnyel meg is vásárolhatod a helyszínen!

A tesztcipők a következő méretekben érhetők el:
női: 37,5 – 38 – 38,5 – 39 – 40 – 40,5 – 41 – 42
férfi: 41 – 42,5 – 43 – 44 – 44,5 – 45 – 45,5

Kérjük, hogy a tesztelés előtt telefonálj Váci úti üzletünkbe, hogy szabad-e a kipróbálni kívánt méret.

Ha nem vagy biztos a pontos méretben, nézd meg mérettáblázatainkat (nőiférfi) és hasonlítsd a most használd cipődhöz!

SCOTT PURSUIT

A Scott Pursuit egy neutrális futócipőp, ami most egy új, ultrakönnyű, aszfaltra való talpat kapott. Ez a fejlesztés nagyban segíti az egyedülálló tapadást és erőátvitelt. A speciális tervezésű mintázat segíti a gyors futást és  hatékony az aszfalton és a kemény kiképzésű felületeken.

10 év kutatás – fejlesztés eredményeként hozták létre a eddigi leghatékonyabb futó felületet.  A korszerű biomechanikai elvek alapján megformált ER2 talpazat lényege, hogy segítse kialakítani azt a tökéletes futó testtartást, amiben a leggyorsabban és legdinamikusabban tudunk futni, csökkenti a sarok becsapódásának hatását, hatékonyabbá téve ezzel a futást.

Egyszerűen fogalmazva, gyorsabban és hosszabban tudsz futni, kevesebb energia felhasználásával.

A SCOTT KINETIC LIGHT FOAM az eddigi legkönnyebb és legérzékenyebb hab. A már meglévő erősen rugalmas középtalp tulajdonságát erősíti egy még könnyebb kiszerelésben. Puha, könnyű,  reszponzív és ugyanakkor extrém tartós. Több energiát ad vissza, így gyorsabban és hosszabban tudsz futni.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt