tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

12.07. – Polar-nap a Spuri üzletekben december 13-án

December 13-án, csütörtökön minden üzletünkben 10% kedvezménnyel vásárolhatsz Polar órákat. Kivétel ezen kedvezmény alól az új Vantage M és V, melyek vásárlásakor viszont értékes ajándékokhoz juthatsz, melynek részleteiről érdeklődj aznap az üzletekben.

A Váci úti üzletünkben pedig a “Christmas Road-show” keretein belül 10-18 óra között jelen lesz a Polar termékmenedzsere, akinek segítségével még többet megtudhatsz az órákról, és ki is próbálhatod őket.

Gyere, várunk!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Nem először vásároltam itt, szuper üzlet. A kiszolgálás remek! A cipőket ki lehet próbálni, és mindig van olyan cipő, ami megfelelő az izlésemnek és a lábamnak.

  thumb Mária Antal
  7/21/2020

  review rating 5  Szuper! A legjobb futócipőt választottuk.

  thumb Viktor Kiss
  9/09/2013

  review rating 5  Az eladók rendesek mindenben segítenk.

  thumb Tamás Bán
  6/05/2020

  review rating 5  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt