tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Podiart vizsgálatok Székesfehérváron 12.02-én

December 2-án ismét székesfehérvári üzletünkben vehetsz részt a Podiart népszerű diagnosztikáin. Mindkét vizsgálat ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.
 

1 . 🦶Podiart futópados lábállás vizsgálat
A számítógépes lábdiagnosztika egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat. Célja megmutatni, milyen a lábállásod és ez alapján milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz néhány percet kell futni, közben egy kamera segítségével felvétel készül a futásodról.
Ha van jelenlegi futócipőd, azt hozd magaddal illetve egy rövid szárú vagy elasztikus nadrágot, hogy pontosan lássuk a térd és a boka helyzetét terhelés/futás közben.
🦶 Futópados lábállás vizsgálat REGISZTRÁCIÓ 

2. 👣 Podiart talpvizsgálat
A Podiart szakemberei a helyszínen ingyenes számítógépes talpvizsgálattal és tanácsadással várnak Téged.
A vizsgálathoz egy üveglapra kell állni, és a rögzített kép alapján a talp statikai állapotát látjuk /lúdtalp, haránt és hosszanti boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj/.
Igény esetén Podiart egyedi talpbetét készítési lehetőség lesz, melyhez szükség van az aktuális futócipőre, illetve utcai talpbetét esetén egy utcai cipőre, melyet a leggyakrabban használsz.
👣Podiart talpvizsgálat REGISZTRÁCIÓ
 
Várunk szeretettel!
Kérjük ne feledd, az üzletben kötelező a szájat és orrot fedő maszk viselése!
Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt