tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

NYEREMÉNYJÁTÉK – HOKA Speedgoat5

Töltsd ki kérdőívünket és nyerj HOKA Speedgoat 5 terepfutócipőt!
Mondd el a HOKA-val kapcsolatos tapasztalataidat! Segíts nekünk a kérdőív kitöltésével és nyerj egy Speedgoat 5 terepfutócipőt! A kérdőivet beküldők között sorsolással választjuk ki a nyertest. 
A kitöltéseket november 13. és 19. között várjuk. 
 
A kérdőív kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe. 
Játssz velünk és nyerj egy biztos társat a hegyi utakra!
 
A részvétel előtt ismerd meg játékszabályzatunkat: Hoka_speedgaot5_nyeremenyjatek_szabalyzat 
 
Minden, amit a Speedgoat 5-ről tudni érdemes:
A technikás terepek „igás lova”, a Speedgoat ötödik generációja most még kisebb súllyal és még nagyobb tartással rendelkezik. A talpborítástól a felső rész külső rétegéig újra gondolt cipő több ráncfelvarrást is kapott.
 

Felső része többrétegű, az orrész extra védelmet kapott, a tartás biztosítása pedig az újrahasznosított poliészter anyagú beültetésekből származik. Ezért is kapta a „szendvics felsőrész” becenevet, hiszen több, gondosan egymásra helyezett rétegből származik a kényelem és a tartás egyaránt. A Speedgoat 5 is megkapta a többi modellnél már megszokott sarokrésznél található fület, ami kényelmes illeszkedést nyújt az Achilles-ín számára is. A középtalp a gyártási technológiának köszönhetően extra könnyű és puha CMEVA, mely a META-ROCKER geometriával együtt gördülékeny haladást biztosít a futónak. De az igazi kulcsa a terepfutásnak a talp külső borítása, mely itt szokás szerint VIBRAM MEGAGRIP, azonban az új generáció már a forradalmi plusz apró fogazatú 5mm-es Vibram fogakkal rendelkezik, mely drasztikusan növeli a tapadást a korábbi modellekhez képest. Ez az a cipő, melyre bármilyen terep esetén rábízhatod magad!

A gyártás során nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra. Törekedtek arra, hogy az előállítás során minél több újrahasznosított szálat használjanak, illetve, hogy maga a folyamat energia és vízigénye ne legyen nagyobb a feltétlenül szükségesnél.A modell WIDE kivitelben is elérhető a szélesebb lábfejű futók számára.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt