tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

03.18. – Fusd le életed legjobb maratonját – Nike Vaporfly 4% a Spuriban

Fusd le életed legjobb maratonját a Nike Vaporfly 4%-ban!

A Nike Vaporfly 4% Flyknit a világszínvonalú maratonfutók igényeihez és a rekordsebesség eléréséhez készült. A Flyknit felsőrész szellőző tartást biztosít, míg a rugalmas habszivacs és a teljes hosszúságú talplemez hihetetlen energiavisszanyerést nyújt mindenki számára…

A termék előnyei közé tartozik többek között a Flyknit szerkezetű felsőrész, mely könnyű szellőzést és jó tartást biztosít. A ZoomX habszivacs ultrakönnyű és dinamikus mozgást tesz lehetővé. A teljes hosszúságú karbonszálas lemez olyan érzetet nyújt, mintha folyamatosan előrébb hajtana. A belső sarokdizájn biztosan tartja a láb hátsó részét. A külső talp optimális gumizással nyújt hatékonyságot és tapadást.

Ami a dizájn mögött rejlik

2017-es bevezetése óta a Nike Zoom Vaporfly 4% többször is a dobogóra léphetett. Így történt ez New Yorkban is, ahol Shalane Flanagan (2:26:53) és Geoffrey Kamworor (2:10:53) egyaránt ebben a cipőben győzött. A hat dobogós közül öt ezt a modellt viselte Bostonban, és Galen Rupp is ebben a cipőben futott, amikor 15 év után először szerzett amerikai győzelmet a Chicago Marathonon. Flanagan csak ennyit mond: „Ez a cipő mindent megváltoztat.” Mindezt a tudomány is alátámasztja, mivel a Nike Zoom Vaporfly 4% az eddigi leghatékonyabb maratonfutó-cipő a Nike kínálatában. Laboratóriumi tesztek során a cipő megközelítőleg 4%-kal jobban teljesített a futás gazdaságosságát tekintve, mint a Nike legutóbbi és leggyorsabb maratonfutó versenycipője, a Zoom Streak 6. Gyorsnak tehát gyors – milyen érzést kínál azonban? „Sokan mondják, hogy kényes „díva” lábaim vannak” – mondja Flanagan –, „de amikor először próbáltam fel a Zoom Vaporfly 4% cipőt, az szerelem volt első futásra.”

És Te, készen állsz a legjobb maratonodra?

A leggyorsabb és legjobb maratoncipő már kapható a Váci úti Spuriban és webáruházunkban

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt