tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

#newpersonalbest nyereményjáték

Játssz velünk nyerj egy ASICS GEL-KAYANO 30 futócipőt! Vagy vegyél részt a 2023. december 9-én 10.00-14.30 között a Asics Run Analyser napon, ahol te magad is meggyőződhetsz arról, hogy  miként javíthat a  lábanalízis és a helyesen kiválasztott futócipő a teljesítményeden! 

Lassan közeledünk az év végéhez, amikor számot vetünk azzal mik történtek velünk. Inspiráljuk egymást már most 2024-re!

Mond el mi volt a te #newpersonalbest eredményed az évben, amire a legbüszkébb vagy! A legjobb eredmény nem csak egy szám! Lehet ez bármilyen olyan teljesítmény, amire lehet, hogy korábban azt gondoltad volna, hogy nem vagy képes.

A kérésünk csak annyi, hogy a #newpersonalbest eredményed legyen kapcsolatos valamilyen mozgással, amit magadért tettél, amiben jól érezted magad, ami továbblendített, amiben akár társakra leltél, ami kimozdított a komfortzónádból, amire mindig emlékezni fogsz.

A játékban úgy vehetsz rész, ha fenti képpel látható posztot megkeresed social média oldalainkon és 

  1. Követed oldalunkat Facebook vagy Instagram oldalunkat.
  2. ha kommentben elmondod, hogy neked mi volt az idei évben a #newpersonalbest

Ha szeretnéd inspirálni barátaidat, ismerőseidet jelöld meg őket vagy oszd meg velük a nyereményjáték posztot. Ez nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek.

A játék 2023. december 10-ig tart. A kommentelők közül egy főt sorsolunk ki egy főt Facebookon, egyet Instagramon, akik ASICS Gel-Kayano 30 futócipőt nyernek meg a saját méretükben.

newpersonalbest_nyeremenyjatek_szabalyzat

 

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt