tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

New Balance akció

Válogass 20% kedvezménnyel New Balance futócipők és futóruházat közül július 15-ig, a készlet erejéig.

New Balance Fresh Foam 1080 v13 futócipő a megbízható kényelem és a kiváló teljesítmény egyedülálló kombinációját alkotja.  A Fresh Foam X középtalp párnázást a zökkenőmentes átmenetre tervezték a talajfogástól az elrugaszkodásig.

New Balance FuelCell Rebel v4 futócipő szabadidős futásra és intenzív edzésekre egyaránt alkalmas. A Fuel Cell technológiájú ütéselnyelésnek köszönhetően minden lépés dinamikus lesz, a futás pedig gördülékenyebb.  A külső gumitalp az N–Durance technológiának köszönhetően garantálja a kopásnak kitett részek tartósságát.

Azok számára, akik szó szerint veszik a kitaposott ösvényről való letérést, biztos választást jelent a New Balance Fresh Foam X Hierro v8, a Fresh Foam technológia terepre szánt futócipője. A Fresh Foam X Hierro v8 Vibram® Eco-Step Natural külsőtalpat használ, hogy a jellegzetes Fresh Foam X párnázás és a légáteresztő, könnyű felsőrész köré egy védőburkot hozzon létre, amely tartósságot és tapadást biztosít.

*Az akció minden New Balance futócipőre és futóruházatra igénybe vehető a készlet erejéig. A kedvezmény más akcióval és a hűségprogram kedvezménnyel nem összevonható. Amennyiben az aktuális akció magasabb kedvezményt biztosít, mint a Hűségkártya kedvezményed, webáruházunkban regisztráció nélküli vásárlással tudod igénybe venni ezt a kedvezményt. Szaküzleteink árukészlete eltérő, ha konkrét termék vagy szín iránt érdeklődsz, érdemes felvenni velünk a kapcsolatot.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt