tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

09.11. – Nagyerdei TerepMaraton – Mi ott leszünk, és Te?

Szeptember 22-én újra Nagyerdei TEREP Maraton!🌳🏃
Te neveztél már? Szeptember 16-ig még megteheted! Ne hagyd ki az élményt! 😌

Már csak azért se, mert mi is KINT LESZÜNK, és 60.000,- Ft összértékben nyerhetnek tőlünk vásárlási utalványt a női és férfi maraton dobogós helyezettjeinek! 

Emellett a Hoka Runners Hungary-val közös standunkon futócipő-tesztelésre, valamint kedvezményes vásárlásra is lehetőség lesz a rajtszámmal rendelkezőknek! Futócipőkkel👟, futóruházatokkal, pólókkal🎽, nadrágokkal, kiegészítőkkel, táplálékkiegészítőkkel is várunk!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  forrás: Google értékelés

  thumb Tihamér Kovács
  2020/1/07

  review rating 5  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  forrás: Google értékelés

  thumb Hege Krisz
  2020/1/10

  review rating 5  Kapható náluk a “Mese a büdi lábú futóról”, és ez jó!

  forrás: Google értékelés

  thumb Róka Koma
  2019/12/10

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  forrás: Google értékelés

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  2019/10/23

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt