tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

05.22. – Megint Spuri Outlet a Váci úton

Kösd össze a kellemest a hasznossal! Miután átvetted a BSI-ben a rajtszámodat a 23. ALDI Női Futógálára, vásárolj a helyszínen kialakított Spuri Outletben futócuccot óriási engedménnyel! Ha még van hiányzó darabod, itt az alkalom, hogy beszerezd!

A Spuri Futóbolt mindössze 2 napig tartó outlet akciójában olyan utolsó darabokat (cipőket és futóruhákat) tudsz megvásárolni 50-70%-os árengedménnyel, amelyek a 2017-es évből vagy korábbról maradtak meg a bolt kínálatában.

A Spuri Outlet az ALDI Női Futógála  rajtszámátvételének helyszínén, a Váci úti Spuri Futóbolt és a BSI Nevezési irodájának szomszédságában vár kizárólag(!) 3 napig, május 22-24 között, rajtszámátvételi időben, vagyis:
– május 22-én, kedden 12-17-ig
– május 23-24-én, szerdán és csütörtökön 9-17-ig.

A Váci úti Spuri Futóbolt egyébként a megszokott választékával és a szokásos nyitvatartással üzemel a rajtszámátvétel ideje alatt is.
Az ALDI Női Futógála  idején, május 27-én pedig a Népligetben is találkozhatsz a Spuri sátrával.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Rendkívül előzékenyek és udvariasak.csak ajànlani tudom!

  thumb György Császár
  6/03/2020

  review rating 5  Gyors, szakértő segítség. Tökéletes futócipőt vettünk.

  thumb Adrienn Némethné Horváth
  2/28/2020

  review rating 5  Az eladók rendesek mindenben segítenk.

  thumb Tamás Bán
  6/05/2020

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt