tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Számítógépes lábállás-diagnosztika a Váci úton

Előzetes bejelentkezés alapján a Spuri wholesale jerseys China Futóbolt Váci úti üzletében ingyenes számítógépes lábállás-diagnosztika vehető, melynek segítségével az eddigieknél is pontosabb képet kapnak szakértőink a futóstílusodról és lábállásodról.
A vizsgálat lényege a következő:

  • kb. egy percet The futsz egy futópadon
  • futásodat a futópad mögött met felállított kamerával rögzítjük
  • a lassítva visszajátszott felvétel alapján egy erre a célra fejlesztett számítógépes program segítségével átfogóan elemezzük a futómozgásodat, meg tudjuk állapítani az esetleges tartás- és futóstílusbeli hibákat, az eredmények alapján tudunk ajánlani megfelelő futócipőt.

A teljes vizsgálat körülbelül 15 percet vesz wholesale nba jerseys igénybe.
A hosszú sorban állás és várakozás elkerülése végett telefonos bejelentkezés szükséges a 06-20/525-3904-es vagy a 06-1/239-4460-as telefonszámon, hétköznapokon, 10-18 óra között.
Ahhoz, hogy a vizsgálatot megfelelően el tudjuk végezni, szükséges, hogy lássuk a lábadat futómozgás közben, erre az utcai ruha nem alkalmas. Kérjük, hogy hozz magaddal bármilyen rövid- vagy elasztikus hosszú futónadrágot.

Az új vizsgálat módszer a Life Fitness, a Podiart és a Spuri Futóbolt együttműködésével valósul meg. A professzionális futópadot Life Fitness Magyarország biztosítja, a FIFA szoftver a wholesale nba jerseys Podiart wholesale jerseys fejlesztése, az adatok kielemzését pedig a Spuri Futóbolt cheap jerseys szakértői végzik el.
Várunk szeretettel június 2-től, hétköznapokon (szombaton nincs lehetőség a vizsgálatra) nyitvatartási időben a Váci úti Spuri Futóboltban, tudj meg mindent futóstílusodról a számítógépes lábdiagnosztika segítségével!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt