tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Májusi Spuri Tesztnap a Váci úton

Vegyél részt a Spuri Futóbolt május 25-i tesztnapján! A nagy érdeklődésre való tekintettel, újabb négy meghatározó futócipő márka modelljeit próbálhatod ki.

Találkozz személyesen a Váci úti Spuri Futóbolt előtt a New Balance, Salomon, Puma és Brooks szakembereivel. 

A nap folyamán közösségi futással, vásárlási kedvezménnyel és nyereményjátékkal várunk, melynek keretében 4 futócipő talál gazdára a tesztelők és vásárlók között.

Program:

10:00 – 16.30-ig futócipő tesztelési lehetőség

15:00-16:00 közösségi futás a Salomon támogatott sportolóival

A tesznapon résztvevőket vásárlási kedvezménnyel, ajándékokkal és nyereményjétákkal várjuk, ahol akár egy futócioőt is nyerhetsz!
Ha szeretnél kedvezményesen vásárolni nincs más dolgod, mintregisztrálni Hűségprogram rendszerünkbe és feliratkozni hírlevelünkre. Ezt már most a vásárlás előtt is megtehed online, itt!

A tesztnapon már az első vásárlás alkalmával azonnal 10% kedvezményt* kapsz és természetesen vásárlást is jóváírjuk, így pontjaid egyre gyűlnek, hogy minél magasabbkedvezményszintet érhess el.

A helyszínen átöltözési és csomagmegőrzési lehetőséget biztosítunk a futócipőket tesztelőknek. A Margitsziget itt van a szomszédban, vidd el akár egy hosszabb tesztre is a kiválasztott cipőt!

 

*A kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt