Számítógépes lábállás-diagnosztika

A Spuri Futóbolt Váci úti üzletében számítógépes lábállás-diagnosztika segítségével az eddigieknél is pontosabb képet adnak szakértőink a futóstílusodról és lábállásodról.

A vizsgálat menete:
– kb. egy percet futsz egy futópadon mezítláb,
– futásodat a futópad mögött felállított kamerával rögzítjük,
– a lassítva visszajátszott felvétel alapján egy erre a célra fejlesztett számítógépes program segítségével átfogóan elemezzük a futómozgásodat, meg tudjuk állapítani az esetleges tartás- és futóstílusbeli hibákat, az eredmények alapján tudunk ajánlani megfelelő futócipőt.
– A teljes vizsgálat körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Amit hoznod kell:
– rövid futónadrág
– jelenlegi futócipőd

A hosszú sorban állás és várakozás elkerülése végett online regisztráció szükséges, melyet erre a linkre kattintva végezhetsz el.

Ahhoz, hogy a vizsgálatot megfelelően el tudjuk végezni, szükséges, hogy lássuk a lábadat futómozgás közben, erre az utcai ruha nem alkalmas. Kérjük, hogy hozz magaddal bármilyen rövid futónadrágot.

Az új vizsgálat módszer a Podiart és a Spuri Futóbolt együttműködésével valósult meg. A szoftver a Podiart fejlesztése, az adatok kielemzését pedig a Spuri Futóbolt szakértői végzik.

Várunk szeretettel hétköznapokon (szombaton nincs lehetőség a vizsgálatra) nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig 10-17:15-ig) a Váci úti Spuri Futóboltban! Tudj meg mindent futóstílusodról a számítógépes lábdiagnosztika segítségével!

A debreceni és a győri üzleteinkben a számítógépes lábállás-diagnosztika csak időszakosan érhető el. Figyeld a honlapon a híreinket, kövesd a Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le az időpontokról!

Spuri_futobolt_logo_500x500 Print