tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Asics Run Analyser nap 2022. március 18-án, 10-18 óra között

Fedezd fel, hogy miként javíthat a  lábanalízis és a helyesen kiválasztott futócipő a teljesítményeden! Vásárolj Asics futócipőt 10% kedvezménnyel a vizsgálat napján a Váci úti üzletünkben*!

A 10%-os akciót igénybe veheted akkor is, ha a vizsgálatra már nem sikerült időpontot foglalnod.

Az ASICS Run Analyser
Átfogó képet mutat a lábadról, hogy a cipőválasztás ne jelentsen gondot. Csak az a futócipő nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak.

Egy forradalmian új lábanalízis, mely átfogó képet mutat a lábadról és a megtalálhatod vele a valóban neked megfelelő futócipőt.

          Megmutatja a két láb dőlése közötti esetleges eltéréseket, ezzel is segít a megfelelő cipőválasztásban vagy a futómozgás egyenetlenségeinek feltárásában.

A részvétel INGYENES, de kérjük foglalj időpontot!

Gyere el, vizsgáltasd meg a lábad, és találd meg a számodra legmegfelelőbb ASICS futócipőt! 

*a kedvezmény kizárólag az adott üzlet vizsgálati napján, a boltban történő személyes vásárlásnál vehető igénybe, kizárólag teljes áras futócipő esetében!

Az időpont foglaló rendszerben mindig csak a szabad, foglalható időpontok láthatóak. Amennyiben sem a délelőtt, sem a délután oszlop alatt nem látsz időpontot, akkor elfogytak a foglalható helyek a meghirdetett napokra.

 

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt