Webshop: 06 70 883 6222 | Váci út: 06 20 525 3904

Ismerd meg a Saucony Endorphin kollekciót!

Ismerd meg az Endorphin kollekciót

EndorphinPro
Azoknak a sportolóknak, akik teljesítményükkel ki szeretnének tűnni a tömegből a versenynapokon. A karbontalpas EndorphinPro varázsütésre felülírja, hogy milyen érzésnek kéne lennie a legjobb idők elérésének.

EndorphinSpeed
Azoknak a sportolóknak, kik minden futásból a maximumot akarják kihozni. Az EndorphinSpeed viselésekor könnyebbnek tűnik a gyors iram fenntartása, ami azt is bizonyítja, hogy a jól párnázott cipők is lehetnek gyorsak és természetes érzetűek egyszerre.

EndorphinShift
Azoknak a sportolóknak akik a mindennapi futásukat könnyebbé akarják tenni. A több PWRRUN párnázás biztosítja a megfelelő puhaságot. A SPEEDROLL technológia garantálja, hogy olyan érzést kelt, mintha a cipő elvégezné helyettünk a munkát.

Játssz velünk és nyerj!

Vásárolj Saucony futócipőt bármely Spuri Futóboltban vagy webshopon 2021. február 17. és március 21. között és legyél te a szerencsés, aki a vásárolt cipő értékében választhat egy Saucony modellt (2021. december 31-ig). További egy fő nyertest sorsolunk, aki Saucony cipője árát Spuri ajándékkártya formájában nyeri vissza, melyet szintén 2021. december 31-ig hasznáhat fel.

Nincs más dolgod, mint a megvásárolt cipőről és blokkról készíteni egy közös fotót és feltölteni ide, a leírtaknak megfelelően: regisztráció a játékhoz

Ha Saucony cipőt vásároltál ne hagyd ki a lehetőséget, hogy te legyél a szerencsés nyertes!

Teljes Saucony futócipő kínálatunkért kattints a linkre!

 

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  5/25/2020

  5 star review  Az elsőre választott cipőről itthon derült ki, hogy mégsem lesz jó… Szó nélkül cserélték egy másikra, ami már tökéletesnek bizonyult.

  thumb Szilvia Sós
  11/22/2020

  5 star review  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  thumb Tihamér Kovács
  1/07/2020

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Ezért nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2/07/2021

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt