tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Saucony NYEREMÉNYJÁTÉK meghosszabbítva!

A Spuri Futóbolt üzleteit  érintő korlátozások miatt NYEREMÉNYJÁTÉKUNK határidejét  2021. március 31-re módosítjuk!

Köszönjük, hogy webhopunkon keresztül továbbra is nálunk vásároltok. Szeretnénk megadni az esélyt mindenkinek aki az elmúlt napokban vette meg SAUCONY futócipőjét a játékban való részvételre.

A 2021. március 25-ig leadott rendelések kiszállítását tudjuk garantálni a játékban való részvételhez.

Ismerd meg az Endorphin kollekciót

EndorphinPro
Azoknak a sportolóknak, akik teljesítményükkel ki szeretnének tűnni a tömegből a versenynapokon. A karbontalpas EndorphinPro varázsütésre felülírja, hogy milyen érzésnek kéne lennie a legjobb idők elérésének.

EndorphinSpeed
Azoknak a sportolóknak, kik minden futásból a maximumot akarják kihozni. Az EndorphinSpeed viselésekor könnyebbnek tűnik a gyors iram fenntartása, ami azt is bizonyítja, hogy a jól párnázott cipők is lehetnek gyorsak és természetes érzetűek egyszerre.

EndorphinShift
Azoknak a sportolóknak akik a mindennapi futásukat könnyebbé akarják tenni. A több PWRRUN párnázás biztosítja a megfelelő puhaságot. A SPEEDROLL technológia garantálja, hogy olyan érzést kelt, mintha a cipő elvégezné helyettünk a munkát.

Játssz velünk és nyerj!

Vásárolj Saucony futócipőt bármely Spuri Futóboltban vagy webshopon 2021. február 17. és március 31. között és legyél te a szerencsés, aki a vásárolt cipő értékében választhat egy Saucony modellt (2021. december 31-ig). További egy fő nyertest sorsolunk, aki Saucony cipője árát Spuri ajándékkártya formájában nyeri vissza, melyet szintén 2021. december 31-ig hasznáhat fel.

Nincs más dolgod, mint a megvásárolt cipőről és blokkról készíteni egy közös fotót és feltölteni ide, a leírtaknak megfelelően: regisztráció a játékhoz

Ha Saucony cipőt vásároltál ne hagyd ki a lehetőséget, hogy te legyél a szerencsés nyertes!

Teljes Saucony futócipő kínálatunkért kattints a linkre!

 

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt