tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Indul a Spuri Kör

Hosszas előkészületek után elindul a budapesti boltjainkat összekötő Spuri Kör.

Ha szeretnél Te is egy körtúrát teljesíteni, de az erdőben nem mozogsz olyan otthonosan, sokkal inkább kedveled az aszfaltos kihívásokat?

Akkor a Spuri Kört Neked találtuk ki!

Ez egy városi körtúra, vagy nevezhetjük egyéni körversenynek.  Felkészültségedtől függően két különböző táv közül választhatsz: 16 km és 30 km.

… és ami újdonság: kerékpárral is teljesítheted! 🙂

Az útvonalakhoz adunk ajánlást, de alapvetően Te magad döntheted el, hogy a sorrend megtartásával milyen úton jutsz el egyik pontról a másikra.

Az ellenőrzőpontokon, ami minden esetben az adott Spuri Futóbolt bejáratánál került kihelyezésre, QR-kódokat találsz. Eeket beolvasva igazolhatod, hogy ott jártál.

Nevezésről, teljesítésről további részleteket itt találsz: https://spurikor.hu/

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  This is the best shop to buy runner shoes! I have got a very big size one ;)

  thumb Gyula Berke
  8/24/2017

  5 star review  Nagyon türelmes és segítőkész mindenki, szuper volt itt vásárolni. Nagyon szépen köszönöm! :)

  thumb Ms Fruit
  3/06/2021

  5 star review  nagyon segítőkészek, felpróbáltam legalább 5 cipőt mire sikerült választanom :) remélem jól döntöttem! szívesen ajánlom!

  thumb Rita Csalár
  4/21/2021

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt