tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Hoka teszthét, nyereményjáték és közösségi futás

💥HOKA futócipő teszt egy egész héten át, gyere el és vidd el egy körre a kiszemelt modellt!
👕🩳Bemutatkozik a HOKA legújabb ruhakollekciója. Legyél te a szerencsés nyertes, és szerezd meg az Awaken Pack futópólót és -nadrágot! Figyeld közösségi oldalunkat, és vegyél részt a játékban!
 
📆2023. október 7-én, szombaton 10 órától várunk közösségi futásunkra. A Váci úti Spuritól indulunk, majd egy szigetkör megtétele után ugyanide érkezünk vissza. A helyszínen aznap HOKA-támogatással és szaktanácsadással is készülünk.
 
A teszthét és a közösségi futás résztvevői között 🎁HOKA ajándékcsomagokat sorsolunk ki, ami kulacsot, fejlámpát, sapkát vagy törölközőt tartalmaz. Nincs más dolgod, mint elvinni az általad választott HOKA futócipőt egy tesztkörre és regisztrálni a helyszínen a játékunkra.
Sorsolás: 2023. október 7., szombat 15 óra a Váci úti Spuri Futóboltban.
 
Tesztelhető modellek:
👟CLIFTON 9
👟ARAHI 6
👟BONDI 8
👟MACH 5
👟KAWANA
 
Az eseményre nem kell regisztrálni, a modellek több méretben is rendelkezésre állnak, de ha éppen valaki a számodra szükséges méretű cipőben fut, akkor rövid várakozási idővel számolni kell.
Rendelkezésre álló méretek: 36 2/3-47 1/3
Kérjük, hogy a tesztcipővel legkésőbb az esemény vége előtt 10 perccel érkezz vissza a helyszínre.
🛒Nézd meg a HOKA választékot a webshopon: https://www.futobolt.hu/marka-hoka
Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt