tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Hoka nyereményjáték – AWAKEN kollekció

Játssz velünk a HOKA teszthéthez kapcsolódó nyereményjátékunkon! 🏃‍♂️👟

Mondd el a véleményed és nyerd meg a HOKA Awaken Energy ruhakollekciójának darabjait! Ehhez nem kell mást tenned, mint követni az alábbi lépéseket:

Kommentben ossz meg egy képet a Spuri Facebook oldalán a nyereményjáték poszt alatt a  kedvenc HOKA cipődről és írj pár sort róla! Legyél a tesztelőnk, mondd el, hogy mit gondolsz a cipőről. Például, hogy hogyan segít a futásban, kiknek ajánlanád, milyen közös utakon jártatok együtt, milyen emlékek kötődnek hozzá.

A döntést, hogy ki legyen a nyertes a közönség kezébe adjuk. A legnépszerűbb, legtöbb like-ot kapó komment íróját ajándékozzuk meg az Awaken Energy ruhakollekció darabjaival, ami egy pólót és egy nadrágot tartalmaz! Holtverseny esetén a legtöbb kedvelést gyűjtő kommentek közül sorsoljuk ki a nyertest. Gyűjtsd össze a legtöbb like-ot a teszteddel! 🎉👕 🩳

👟 Időtartam: Október 2. és 7. között várjuk a kommenteket.

Játssz velünk most, és nyerd meg az Awaken Energy ruhakollekció darabjait a legjobb futóélményedért! Edz és versenyezz egy vibráló szettben, ami kifejezi a legjobb Éned! ​

hoka_nyeremenyjatek_szabalyzat_202310

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt