tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

1+1 HOKA akció! – 20%+20% a második futócipőre

1+1 Hoka akció 2023. március 9-ig! Vegyél egy új Hoka Clifton 9 vagy Challenger ATR 7 futócipőt és válassz mellé egy Hoka Clifton 8 vagy Challenger ATR 6 modellt 20%+20% kedvezménnyel!

A kedvezmény a másodiknak vásárolt Clifton 8 vagy Challenger ATR 6 futócipő akciós árából kerül levonásra még 20%. 
Az akció üzleteinkben és webshopunkban is érvényes, abban az esetben ha valaki saját részre a Hoka Clifton 9 vagy Challenger ATR 7 modellt vásárol.

A kedvezmény személyenként egy alkalommal vehető igénybe.

Webáruházunkban történő vásárlás esetén a kedvezmény automatikusan levonásra kerül, ha a Hoka Clifton 9 vagy Challenger ATR 7 futócipő mellé egy Clifton 8 vagy Challlenger ATR 6 futócipőt raksz a kosaradba.

A Hoka közkedvelt Clifton modelljét aszfaltos futáshoz, mindennapi edzéshez vagy akár maratoni táv teljesítésére ajánljuk. 

A Challenger ATR modellek átmenetet képeznek az aszfaltos cipők és a terep cipők között. Bátran válaszd ezt a modellt, ha gyakran futsz erdős, dombos terepen és fontos számodra a biztos talajfogás és tapadás.

Kuponkód használatára nincs szükség.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt