tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

03.24. – Hogyan fuss a jelenlegi helyzetben?

Nekünk, futóknak nem kell lemondanunk kedvenc mozgásformánkról ezekben a hetekben, hónapokban sem. Kiszakadhatunk egy kicsit az információ-áradat, a helyzettel járó kellemetlenségek és a négy fal közé való bezártság okozta frusztrációból.
De hogyan lehet biztonságos is a futásunk? Íme néhány hasznos tipp:
 • Most különösen fontos, hogy az időjárásnak megfelelően öltözz fel. Nem lenne szerencsés gyengíteni a szervezeted egy megfázással!
 • Ha tudsz, egy kézfertőtlenítőt tegyél a pakkodba! A kilincs, a lépcsőház ajtaja, a kapu, a kulcs mind-mind vírusforrás.
 • Hasznos lehet sapka vagy fejpánt, ami felfogja az izzadtságot, így nem kell a kezeddel letörölnöd az arcodról.
 • Csakis egyedül, esetleg velünk egy háztartásban élővel fussunk együtt (kerüljük a csoportos, közösségi futásokat)!
 • Szabad levegőn, emberektől távol (például erdőben, mezőn), vagy otthon a futópadon fuss!
 • Ha hazaértél, moss kezet azonnal!
+ Ne most akard megváltani a világot. Inkább alacsony és közepes intenzitású edzéseket végezz, amelyek támogatják az immunrendszered, és az egészséged megőrzését. Fel lehet fogni ezt az időszakot egy amolyan meghosszabbított alapozási időszaknak is, és még inkább koncentrálhatsz a futást körülvevő dolgokra: a természetre, a jó levegőre, a napsütésre, az izzadságcseppekre. 🙂
+ Még jobban ügyelj a megfelelő táplálkozásra, a mikro- és makrotápanyagok megfelelő minőségére és mennyiségére. Emellett a vitaminpótlásra is, különös tekintettel a C, és a D vitaminokra.
Vigyázzunk magunkra és egymásra, jó futásokat kívánunk!
Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  forrás: Google értékelés

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  2019/10/23

  review rating 5  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  forrás: Google értékelés

  thumb Sándor Vidács
  2020/3/10

  review rating 5  Gyors, szakértő segítség. Tökéletes futócipőt vettünk.

  forrás: Google értékelés

  thumb Adrienn Némethné Horváth
  2020/2/28

  review rating 5  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  forrás: Google értékelés

  thumb Hege Krisz
  2020/1/10

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt