tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

03.24. – Hogyan fuss a jelenlegi helyzetben?

Nekünk, futóknak nem kell lemondanunk kedvenc mozgásformánkról ezekben a hetekben, hónapokban sem. Kiszakadhatunk egy kicsit az információ-áradat, a helyzettel járó kellemetlenségek és a négy fal közé való bezártság okozta frusztrációból.
De hogyan lehet biztonságos is a futásunk? Íme néhány hasznos tipp:
  • Most különösen fontos, hogy az időjárásnak megfelelően öltözz fel. Nem lenne szerencsés gyengíteni a szervezeted egy megfázással!
  • Ha tudsz, egy kézfertőtlenítőt tegyél a pakkodba! A kilincs, a lépcsőház ajtaja, a kapu, a kulcs mind-mind vírusforrás.
  • Hasznos lehet sapka vagy fejpánt, ami felfogja az izzadtságot, így nem kell a kezeddel letörölnöd az arcodról.
  • Csakis egyedül, esetleg velünk egy háztartásban élővel fussunk együtt (kerüljük a csoportos, közösségi futásokat)!
  • Szabad levegőn, emberektől távol (például erdőben, mezőn), vagy otthon a futópadon fuss!
  • Ha hazaértél, moss kezet azonnal!
+ Ne most akard megváltani a világot. Inkább alacsony és közepes intenzitású edzéseket végezz, amelyek támogatják az immunrendszered, és az egészséged megőrzését. Fel lehet fogni ezt az időszakot egy amolyan meghosszabbított alapozási időszaknak is, és még inkább koncentrálhatsz a futást körülvevő dolgokra: a természetre, a jó levegőre, a napsütésre, az izzadságcseppekre. 🙂
+ Még jobban ügyelj a megfelelő táplálkozásra, a mikro- és makrotápanyagok megfelelő minőségére és mennyiségére. Emellett a vitaminpótlásra is, különös tekintettel a C, és a D vitaminokra.
Vigyázzunk magunkra és egymásra, jó futásokat kívánunk!
Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt