tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

03.17. – Fontos információk a koronavírus miatt fellépő helyzetben + nyitva tartás

A jelen időszakban is az egyik legjobb mozgásforma a futás. ??Szabad levegőn végezhető, és nem kell hozzá társ sem. Erősíti az immunrendszert, segít levezetni a stresszt, kitisztítja az elmét.? Ránk is fér ezekben a káoszos hetekben.? És nem utolsó sorban így a vírust sem tudjuk elkapni! Természetesen ehhez szükséged lehet néhány új futófelszerelésre. Ameddig kormányrendelet nem születik nem élelmiszert áruló boltok bezárásáról, nyitva tartunk. Emellett ?webáruházunk (www.futobolt.hu) a nap 24 órájában nyitva van, ahonnan biztonságosan tudsz rendelni és néhány napon belül átveheted csomagod a GLS-től.

?️Ha személyesen vásárolnál futóboltjainkban:

??A koronavírus miatt kialakult helyzet végett üzleteinkben naponta többször tisztítjuk és fertőtlenítjük az ajtókat és azok kilincseit, a kassza környékét, a próbafülkét és annak környékét, a bankkártya terminált.

??Kérjük azokat, akiknél ha csak minimálisan is felmerül a lehetősége, hogy hordozói lehetnek a vírusnak, NE látogassanak el üzleteinkbe!

??Kérjük csak az jöjjön el boltjainkba, aki valóban vásárolni szeretne! Most ne hozzuk magunkkal barátainkat, családtagjainknak. Tartsuk meg a 2-3 méteres távolságot a többi vásárlótól és kollégáinktól is a fertőzések elkerülése érdekében.

??Futócipők próbálásakor próbazoknit jelen helyzetben nem biztosítunk, ezt kérjük, hozz magaddal

Nyitva tartás:

  • budapesti üzleteink: Hétfő-Szombat 10-15 óráig
  • debreceni üzletünk: Hétfő-Péntek 10-15 óráig, Szombat: 9-12 óráig
  • győri üzletünk: Hétfő-Szombat: 10-14 óráig
  • webáruházunk: 0-24 óráig www.futobolt.hu

Gondolkozzunk felelősségteljesen, figyeljünk oda és vigyázzunk egymásra és magunkra is!
Köszönjük a segítségeteket és megértéseteket!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt