tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

03.17. – Fontos információk a koronavírus miatt fellépő helyzetben + nyitva tartás

A jelen időszakban is az egyik legjobb mozgásforma a futás. 🏃🏻Szabad levegőn végezhető, és nem kell hozzá társ sem. Erősíti az immunrendszert, segít levezetni a stresszt, kitisztítja az elmét.😌 Ránk is fér ezekben a káoszos hetekben.😵 És nem utolsó sorban így a vírust sem tudjuk elkapni! Természetesen ehhez szükséged lehet néhány új futófelszerelésre. Ameddig kormányrendelet nem születik nem élelmiszert áruló boltok bezárásáról, nyitva tartunk. Emellett 💻webáruházunk (www.futobolt.hu) a nap 24 órájában nyitva van, ahonnan biztonságosan tudsz rendelni és néhány napon belül átveheted csomagod a GLS-től.

🛍️Ha személyesen vásárolnál futóboltjainkban:

👉🏻A koronavírus miatt kialakult helyzet végett üzleteinkben naponta többször tisztítjuk és fertőtlenítjük az ajtókat és azok kilincseit, a kassza környékét, a próbafülkét és annak környékét, a bankkártya terminált.

👉🏻Kérjük azokat, akiknél ha csak minimálisan is felmerül a lehetősége, hogy hordozói lehetnek a vírusnak, NE látogassanak el üzleteinkbe!

👉🏻Kérjük csak az jöjjön el boltjainkba, aki valóban vásárolni szeretne! Most ne hozzuk magunkkal barátainkat, családtagjainknak. Tartsuk meg a 2-3 méteres távolságot a többi vásárlótól és kollégáinktól is a fertőzések elkerülése érdekében.

👉🏻Futócipők próbálásakor próbazoknit jelen helyzetben nem biztosítunk, ezt kérjük, hozz magaddal

Nyitva tartás:

 • budapesti üzleteink: Hétfő-Szombat 10-15 óráig
 • debreceni üzletünk: Hétfő-Péntek 10-15 óráig, Szombat: 9-12 óráig
 • győri üzletünk: Hétfő-Szombat: 10-14 óráig
 • webáruházunk: 0-24 óráig www.futobolt.hu

Gondolkozzunk felelősségteljesen, figyeljünk oda és vigyázzunk egymásra és magunkra is!
Köszönjük a segítségeteket és megértéseteket!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Segítőkészek, sokszor adtak már a lábamra megfelelő cipőt, remek csapat 🏃👋

  forrás: Google értékelés

  thumb Hege Krisz
  2020/1/10

  review rating 5  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  forrás: Google értékelés

  thumb Tihamér Kovács
  2020/1/07

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  forrás: Google értékelés

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  2019/10/23

  review rating 5  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  forrás: Google értékelés

  thumb Sándor Vidács
  2020/3/10

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt