tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Évindító akció 2024

Évindító akció 2024-ben is!

Neked mi volt a fogadalmad az idei évre? Ha szeretnél testmozgással kapcsolatos szokásaidon változtatni, kezd nálunk az évet és vásárolj évindító akciónk keretében futócipőt, ami sok száz kilométeren keresztül elkísér!

Válogass több száz futócipő modell közül 25%-30% vagy akár 50% kedvezménnyel. NIKE, ADIDAS, PUMA, MIZUNO, UNDER ARMOUR, SALOMON, JOMA

Az össze akciós terméket a linkre kattintva találod meg: https://www.futobolt.hu/akciok

Hogyan legyen élvezetes a futás?

A kényelem a mindennapokban is fontos, hát még a futás során! Hogy már a legelső futás – és aztán a többi is – jó élmény legyen, nagyon sokat segít a megfelelő futócipő, ami kényelmes, illeszkedik a lábra, jól párnázott, jól tart, és minden futólépés során segít a futónak.

Sokan úgy gondolják, hogy előbb „megtanulnak” futni, megszeretik a futást, és csak utána vásárolnak maguknak futócipőt, de sajnos ez a sorrend nem a legjobb. Egy nem futáshoz tervezett, kényelmetlen, nem jó méretű, nem megfelelő csillapítású lábbeliben nagy valószínűséggel rossz és fájdalmas élmény lesz a futás. A nem megfelelő cipő feltörheti, kidörzsölheti, megnyomhatja a lábat, talpi fájdalmat is okozhat, fájós, sebes lábbal pedig nem biztos, hogy legközelebb is ki akar majd menni futni az ember.

Jobban járunk, ha már az első futás előtt bizalmat szavazunk egy igazi futócipőnek. A futóbolti eladók biztosan tudnak majd olyan lábbelit ajánlani, ami kényelmes és alkalmas lesz számunkra. Egy jó cipő észrevétlen marad a lábunkon, arra tudunk koncentrálni, hogy fussunk és élvezzük a megtett kilométereket.

A jó futáshoz a jó futócipő a legfontosabb, de a kényelmes, sportolásra tervezett ruházat, zokni, hölgyeknek pedig a megfelelő tartást biztosító sportmelltartó szintén fontos alapdarabok. Erről se feledkezz meg!

Az évindító akció érvényes webáruházunkban és üzleteinkben. Üzleteinkben a rendelkezésre álló készlet  az egyes márkák szerint eltérő lehet. Amennyiben konkrét termék iránt érdeklődsz, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üzleteinkben szaktanácsadók segítik a számodra megfelelő futócipő kiválasztását, mely megfelel lábállásodnak, futómozgásodnak és futási szokásaidnak. Ha bizonytalan vagy a választásban, fuss be hozzánk és segítünk!

A személyes vásárlás során lehetőséged van részt venni lábállás diagnosztikán, melyről itt olvashatsz részletesen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt