tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Dolgozz velünk!

A képen szereplő ital mellett felismered a cipő márkáját is? Egyik sem nehéz, a poháron ott az ital neve, a cipő oldalán pedig a gyártóra jellemző egyedi jelzés. Esetleg a pontos típus is megvan?

Ha a cipős kérdésekre igen a válasz, lehet, hogy téged keresünk, eladó/szaktanácsadó kollégákkal bővítenénk a Spuri Futóboltok budapesti csapatát! Te vagy a mi emberünk, ha
– a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti. Naná, hogy a futás előny!
– nem csak vásárlóként láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Naná, hogy a sportszerértékesítési tapasztalat előny!
– segítőkész vagy és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Naná, hogy a legtöbbet futásról kell beszélni!
– van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Naná, hogy mindent megtanítunk a futócipőkről és a futáselemzésről!

Csapatunk új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Ezért cserébe kínálunk neked teljes munkaidős állást, versenyképes (ééérted?) fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha lennél a kollégánk, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 02.21-ig. Naná, hogy a magyar maratoni csúcstartó fogja elolvasni a pályázatodat!

Ha eddig eljutottál és téged ugyan nem érdekel a lehetőség, de sok futó, sportoló ismerősöd van, kérjük oszd meg ezt a posztot!

Egyébként a képen egy ASICS Gel Noosa Tri 11 látható 😉

Naná, hogy nincs fogpiszkáló az asztalon! (Bocs, ezt nem lehetett kihagyni)

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  2020.03.10.

  5 star review  Nagyon türelmes és segítőkész mindenki, szuper volt itt vásárolni. Nagyon szépen köszönöm! :)

  thumb Ms Fruit
  2021.03.06.

  5 star review  Nagyon figyelmes kiszolgálás

  thumb Ervin Pénzes
  2019.09.08.

  5 star review  Remek,kedves,profi szakemberek,szuper akciók!

  thumb Zsuzsi Kovács
  2020.02.11.

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt