Webshop: 06 70 883 6222 | Váci út: 06 20 525 3904

Dolgozz velünk!

A képen szereplő ital mellett felismered a cipő márkáját is? Egyik sem nehéz, a poháron ott az ital neve, a cipő oldalán pedig a gyártóra jellemző egyedi jelzés. Esetleg a pontos típus is megvan?

Ha a cipős kérdésekre igen a válasz, lehet, hogy téged keresünk, eladó/szaktanácsadó kollégákkal bővítenénk a Spuri Futóboltok budapesti csapatát! Te vagy a mi emberünk, ha
– a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti. Naná, hogy a futás előny!
– nem csak vásárlóként láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Naná, hogy a sportszerértékesítési tapasztalat előny!
– segítőkész vagy és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Naná, hogy a legtöbbet futásról kell beszélni!
– van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Naná, hogy mindent megtanítunk a futócipőkről és a futáselemzésről!

Csapatunk új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Ezért cserébe kínálunk neked teljes munkaidős állást, versenyképes (ééérted?) fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha lennél a kollégánk, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 02.21-ig. Naná, hogy a magyar maratoni csúcstartó fogja elolvasni a pályázatodat!

Ha eddig eljutottál és téged ugyan nem érdekel a lehetőség, de sok futó, sportoló ismerősöd van, kérjük oszd meg ezt a posztot!

Egyébként a képen egy ASICS Gel Noosa Tri 11 látható 😉

Naná, hogy nincs fogpiszkáló az asztalon! (Bocs, ezt nem lehetett kihagyni)

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Kedves, csinos, segítőkész hölgy segített Mizuno cipőt választani. Korábban a Sauconyt is ott vettem. Rendben vannak.

  thumb Szilágyi Csaba
  11/28/2020

  5 star review  Rendkívül előzékenyek és udvariasak.csak ajànlani tudom!

  thumb György Császár
  6/03/2020

  5 star review  Nagyon jó kiszolgálásban volt részem. 6 csillagot adnék legszivesebben. 🙂👍

  thumb László Márk
  1/02/2021

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Utóbbi annak köszönhető, hogy az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2/05/2021

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt