tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Dolgozz velünk a Váci úton!

Dolgozz a futóboltok hazai szentélyében, a Váci úti Spuri Futóboltban. Magyarország első futóboltja (azóta legnagyobb futóbolthálózata 9 üzlettel) keresi új értékesítő, szaktanácsadó kollégáját.

Te vagy a mi emberünk, ha

  • a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti. Természetesen a futás áll legközelebb a szívünkhöz.
  • nem csak vásárlóként, hanem dolgozóként is láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Ha ez esetleg sporttal kapcsolatos volt, annak külön örülünk.
  • segítőkész vagy és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Jó, ha a futással képben vagy, a legtöbbet arról kell beszélni.
  • van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Amit esetleg nem tudsz a futócipőkről és a futáselemzésről, azt megtanítjuk.

Csapatunk új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Előny, ha van tapasztalatod a kiskereskedelem, ezeken belül is sportszer/ruházat területén, és jól kommunikálsz angolul.

Ezért cserébe kínálunk neked teljes munkaidős állást, versenyképes fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha lennél a kollégánk, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 07.28-ig. Igen, az a Szűcs, a férfi magyar maratoni csúcstartó lehet a főnököd.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt