tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Dolgozz velünk a Váci úton!

Dolgozz a futóboltok hazai szentélyében, a Váci úti Spuri Futóboltban. Magyarország első futóboltja (2000-ben nyitott, azóta hazánk legnagyobb futóbolthálózata 9 üzlettel) keresi új értékesítő, szaktanácsadó kollégáját.

Te vagy a mi emberünk, ha

  • 4-8 órás állást keresel. Megtaláljuk azt a megoldást, ami mindenkinek a legjobb.
  • a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti. Természetesen a futás áll legközelebb a szívünkhöz.
  • nem csak vásárlóként, hanem dolgozóként is láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Ha ez esetleg sporttal kapcsolatos volt, annak külön örülünk.
  • segítőkész vagy és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Jó, ha a futással képben vagy, a legtöbbet arról kell beszélni.
  • van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Amit esetleg nem tudsz a futócipőkről és a futáselemzésről, azt megtanítjuk.

Csapatunk új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Előny, ha van tapasztalatod a kiskereskedelem, ezeken belül is sportszer/ruházat területén, és jól kommunikálsz angolul.

Ezért cserébe kínálunk neked 4-8 órás állást, versenyképes fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha lennél a kollégánk, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 03.10-ig. Igen, az a Szűcs, a férfi magyar maratoni csúcstartó lehet a főnököd.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt