tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Dolgozz a Spuri Futóboltban!

Jobban érdekel annál a futás, mint, hogy heti néhány alkalommal kimész edzeni? Tudod mi a drop, a pronálás, a középtalp, a kompressziós szár?

Ha ezek valamelyikére igen a válasz, lehet, hogy téged keresünk. Teljes munkaidős eladó/szaktanácsadó kollégával bővítenénk a Spuri Futóboltok budapesti csapatát! Te vagy a mi emberünk, ha

 • a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti. Természetesen a futás áll legközelebb a szívünkhöz.
 • nem csak vásárlóként láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Ha ez esetleg sporttal kapcsolatos volt, annak külön örülünk.
 • segítőkész vagy és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Jó, ha a futással képben vagy, a legtöbbet arról kell beszélni.
 • van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Amit esetleg nem tudsz a futócipőkről és a futáselemzésről, azt megtanítjuk.

Csapatunk új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Ezért cserébe kínálunk neked teljes munkaidős állást, versenyképes fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha lennél a kollégánk, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) fizetési igény megadásával a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 05.15-ig. Igen, az a Szűcs, a férfi magyar maratoni csúcstartó lehet a főnököd

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Kedves és segítőkész személyzet nagy választékkal

  thumb Szijártó Máté László
  2020.09.01.

  5 star review  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  2020.05.25.

  5 star review  nagyon segítőkészek, felpróbáltam legalább 5 cipőt mire sikerült választanom :) remélem jól döntöttem! szívesen ajánlom!

  thumb Rita Csalár
  2021.04.21.

  5 star review  Az elsőre választott cipőről itthon derült ki, hogy mégsem lesz jó… Szó nélkül cserélték egy másikra, ami már tökéletesnek bizonyult.

  thumb Szilvia Sós
  2020.11.22.

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt