tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu
Eredmény(ek) 2 mutatása

10.14. – Maradj észrevehető sötétben is – Asics Lite-Show a Spuri Futóboltokban

MARADJ ÉSZREVEHETŐ SÖTÉTBEN IS Közeledik a hosszú téli esték időszaka. ? Az ASICS fényvisszaverő futó-ruházataiban és cipőiben látható maradhatsz az alkonyi, esti és hajnali futásoknál is. Ne bízd a véletlenre a biztonságod! ?️ Retroreflective direkt fényvisszaverő technológia ?, üveggyöngy ? elemek a ruházaton, 3M fényvisszaverő panelek a futócipőkön. Keresd az ASICS Lite Show kollekciót üzleteinkben és webáruházunkban.

01.18. – Asics Lite-Show™ – Maradj észrevehető sötétben is!

Maradj észrevehető sötétben is! A Lite-Show™ technológiával készült Asics futócipők és futóruházatok fényvisszaverő anyagokat tartalmaznak, melyek alacsony fényviszonyok alatt fokozzák a láthatóságot. Így segítenek észrevehetőnek maradni napnyugta után vagy napkelte előtt. Gyere el Váci úti üzletünkbe, vagy nézz fel webáruházunkba, és csekkold le őket. Asics Lite-show termékeink: https://www.futobolt.hu/shop_search.php?search=lite-show Üzleteink: https://www.spurifutobolt.hu/uzleteink/

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt