tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

04. 21 – Az Örs Vezér téri Spuri Futóbolton kívül az összes üzlet nyitva van!

A kijárási korlátozás alatt a következő lehetőségeid vannak a személyes vásárlásra, ha személyesen is szeretnéd felpróbálni azt a futófelszerelést, amire szükséged van:

Spuri Futóboltok nyitvatartása:
Spuri Váci út – Hétfőtől – Szombatig – 10-15 óráig
Spuri Újbuda – Hétfőtől – Szombatig – 10-15 óráig
Spuri Déli (Maros utca) – Hétfőtől -Szombatig – 10-15 óráig
Spuri Óbuda – Hétfőtől – Szombatig – 10-15 óráig
Spuri Győr – Hétfőn, Szerdán, Pénteken – 10-14 óráig

Április 21-től nyitva tartó Spuri Futóbolt:
Spuri Debrecen – Kedden, Csütörtökön – 10-15 óráig

Ha nincs szükséged a személyes próbára, rendeld meg futófelszereléseidet webáruházunkból! Most 10.000 forint feletti vásárlás esetén ajándék tápálékkiegészítőt választhatsz és a GLS segítségével ingyen szállítjuk házhoz a csomagot. Válogass több mint 3000 termék közül a futobolt.hu oldalon.

Addig is nézz szét az AKCIÓS és az OUTLET termékeink között!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Gyors, szakértő segítség. Tökéletes futócipőt vettünk.

  thumb Adrienn Némethné Horváth
  2/28/2020

  review rating 5  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

  review rating 5  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  5/25/2020

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt