tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Asics Run Analyser napok

Számítógépes lábanalízis, mely segít a megfelelő futócipő kiválasztásában! Vásárolj Asics futócipőt 12% kedvezménnyel a vizsgálat napján a 3 budapesti és győri üzletünkben*!

Az ASICS Run Analyser
◾ Átfogó képet mutat a lábadról, mert csak az a futócipő nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak.

◾ Egy forradalmian új lábanalízis, mely átfogó képet mutat a lábadról és a megtalálhatod vele a valóban neked megfelelő futócipőt.

Megmutatja a két láb dőlése közötti esetleges eltéréseket, ezzel is segít a megfelelő cipőválasztásban vagy a futómozgás egyenetlenségeinek feltárásában.

*a kedvezmény kizárólag az adott üzlet vizsgálati napján, a boltban történő személyes vásárlásnál vehető igénybe, kizárólag teljes áras futócipő esetében!

A részvétel ingyenes, de kérjük foglalj időpontot!
A lenti időpontfoglaló rendszerben mindig csak a szabad, foglalható időpontok láthatóak. Amennyiben sem a délelőtt, sem a délután oszlop alatt nem látsz időpontot, akkor elfogytak a foglalható helyek a meghirdetett napokra.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Nagyon türelmes és segítőkész mindenki, szuper volt itt vásárolni. Nagyon szépen köszönöm! :)

  thumb Ms Fruit
  2021.03.06.

  5 star review  Segítőkész, képzett eladók, nagy választék és raktárkészlet. Nagy méretű cipők is vannak raktáron :)

  thumb Peter Kremzer
  2020.10.01.

  5 star review  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  2020.05.25.

  5 star review  Szakértő, kedves kiszolgálás, nagy választék. Lábvizsgálat is lehetséges.

  thumb László Bodor
  2020.08.13.

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt