tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Asics Run Analyser napok

Számítógépes lábanalízis, mely segít a megfelelő futócipő kiválasztásában! Vásárolj Asics futócipőt 12% kedvezménnyel a vizsgálat napján a 3 budapesti és győri üzletünkben*!

Az ASICS Run Analyser
◾ Átfogó képet mutat a lábadról, mert csak az a futócipő nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak.

◾ Egy forradalmian új lábanalízis, mely átfogó képet mutat a lábadról és a megtalálhatod vele a valóban neked megfelelő futócipőt.

Megmutatja a két láb dőlése közötti esetleges eltéréseket, ezzel is segít a megfelelő cipőválasztásban vagy a futómozgás egyenetlenségeinek feltárásában.

*a kedvezmény kizárólag az adott üzlet vizsgálati napján, a boltban történő személyes vásárlásnál vehető igénybe, kizárólag teljes áras futócipő esetében!

A részvétel ingyenes, de kérjük foglalj időpontot!
A lenti időpontfoglaló rendszerben mindig csak a szabad, foglalható időpontok láthatóak. Amennyiben sem a délelőtt, sem a délután oszlop alatt nem látsz időpontot, akkor elfogytak a foglalható helyek a meghirdetett napokra.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt