tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

33% kedvezmény Hoka Clifton 8 futócipőkre

Nyári akció Hoka Clifton 8 futócipőkre a készlet erejéig!

Vásárold meg az új futócipődet 39 900 Ft-ért webshopunkban vagy üzleteinkben!

AKCIÓS HOKA CLIFTON 8 FUTÓCIPŐK

Clifton 8 a márka egyik legismertebb és legkedveltebb modellje, melynek tervezése során több ponton is fejlesztések történtek a jobb élmény, a tartósság, illetve a súlycsökkentés jegyében.

Clifton név továbbra is hű marad a sokoldalúsághoz. Legyen szó aszfaltos, száraz földutas vagy murvás edzésekről, ez a széria is megállja a helyét. A puhasága, csillapítása és dinamikája tökéletes egység a mindennapi futásokhoz, vagy akár egy maraton, ultramaraton teljesítéséhez.

neutrális futóknak szánt „daily trainer”, a mindennapi edzések tökéletes partnere, mely ultrakönnyű középtalp csillapításának köszönhetően még kisebb súly mellett nyújtja az úgynevezett „HOKA érzést”. Az EVA habanyag a puhasága mellett jelentős csillapítást biztosít a talpnak, miközben a felső rész rendkívül jó szellőzést, a párnázott nyelv pedig a lábfej kényelmét segíti. Így meleg időben vagy a rajtvonalnál sem kell aggódni a kellemetlenségek miatt.

A sarokrészen található fül könnyíti a felhúzást és levételt, használat közben pedig az Achilles-ín támasztásában játszik nagy szerepet. A gyors tempó kedvelőinek sem kell aggódni, ugyanis a META-ROCKER technológia gondoskodik arról, hogy földet érésnél és elrugaszkodásnál a lehető legkevesebb energia vesszen kárba a gyorsabb haladás érdekében. A tartósság sem akadály, az átdolgozott talpborítás strapabíróbb és masszívabb lett. A végtelenségig sorolhatnánk, miért jó választás egy Clifton, de inkább próbáld ki magad!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt