tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

Eladónk nyerte a 12 év – 12 kilométer EU-s futást

Nagy Csilla 48 perc 46 másodperces idővel győzött a hölgyek között a Magyarország uniós csatlakozásának 12. évfordulója alkalmából rendezett vasárnapi futóversenyen.

eu12km cel-e1462739786405

A Spuri Futóbolt munkatársa 48 perc 46 másodperces idejéhez 4:03 min/km-s tempó társult, összetettben az 51. lett. A férfiak között Balázsi Dávid nyert 37:34-gyel. Az összes eredmény itt érhető el.

A hazánk 12 éves uniós tagsága alkalmából rendezett 12 kilométeres futás résztvevői a főváros uniós forrásból megújult létesítményeit érintették, így többek között az Óbudai Múzeum, a Császár-Komjádi Uszoda, a Betegápoló Irgalmas Rend épülete, a BUBI egyik dokkoló állomása és a Vígszínház mellett haladtak el.

Több ezer amatőr és profi sportoló között Kovács Áron, Weisz Fanni, Pintér Adrienn – Ada, Gyarmati Panka, McMenemy Márk, Szilágyi Csenge és Józan László is startvonalhoz állt vasárnap a Margitszigeten, ahol az európai egység ünnepét, az Európa-napot immár harmadik éve városnéző futással nyitották meg.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt