tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

02.24. – ASICS MetaRun már kapható Váci úti üzletben

Az ASICS bemutatja a MetaRun 2017-es modelljét, amelyet Tokió design és technológiai öröksége inspirált  

 

A cipő mostmár kapható a Spuri Futóbolt Váci úti üzletében!

MetaRun – Öt lélegzetállító technológiai újítás:  

  • FlyteFoam: az ASICS új fejlesztése,a valaha létező legkönnyebb és legtartósabb  középtalp, melybe szerves rostokat építettek be a legmagasabb fokú párnázottság érdekében.
  • AdaptTruss: új fejlesztésű, forradalmi karbon stabilizálási talprendszer.
  • Sloped DUOMAX: kétféle sűrűségű középtalp, amely finoman támogatja a dinamikus mozgást.
  • Optimized Upper: fényes, egy rétegű  Jacquard Mesh és MetaClutch külső héj külső saroktámasszal és beépített memóriahabbal.
  • X-GEL hibrid high-tech gel anyag

Az ASICS 2017-es MetaRun modelljét a japán kultúra valamint, Tokió, az ikonikus város, technológiai vezető szerepe inspirált.

Az ASICS 2015 decemberében mutatta be legjobb, hosszú-futótávra tervezett futócipőjét a MetaRun-t, melyet limitált szériában gyártottak, összesen 60.000 pár volt elérhető belőle. A cipőt három évig fejlesztették, annak érdekében, hogy megfelelően megtestesíthesse az ASICS filozófiáját az innováció és technológia iránt. A futócipőt az ASICS Institute of Sport Science (ASICS Sporttudományi Intézet) fejlesztette, költségeket nem kímélve, miközben a fejlesztésnél a cél egy új generációs modell kialakítása volt.

Az új MetaRun modell továbbra is piacvezető a súly, párnázottság és stabilitás tekintetében, miközben 2017-ben az új modell megjelenése az ASICS márka japán származását hivatott kifejezni. Japán híres a tradicionális kézművesiparáról valamint a designról és csúcstechnológiáról, így ezek az elemek most harmóniában jelenhetnek meg a MetaRun 2017 tavasz/ nyári modelljén

A modell színeit Japán színei inspirálták: a betonszürke a városi utcákat, a ködös fehér Tokió híres felhőkarcolóinak színét jelzi, a Shu-piros pedig az ősi tradicionális Shu-iro szín, amely a jó szerencsét szimbolizálja és Japán valamennyi templomán és szent helyén megtalálható.

A modell teljes megjelenése olyan, mintha Japánban lennénk, melyet tovább erősít a tokiói vasútállomás design-ja amelyet a cipő sarokrészén láthatunk.

MetaRun megőrzi azokat a minőségi elemeket, amelyek a vezető hosszú-távú futócipővé tették és amellyel a futók valamennyi rétegét lenyűgözi. Ez a modell is magasabban pozicionált  az iparági átlaghoz képest azon négy fontos tulajdonságban, amelyek a hosszútávra tervezett futócipőknél a legfontosabbak:  könnyű súly, stabilitás, illeszkedés és párnázottság.

A MetaRun újszerű technológiai innovációi, amelyek komoly koncepciót alkotnak, fokozatosan megjelennek más ASICS cipők fejlesztésénél. Ez először a FlyteFoam középtalp bemutatásával kezdődött, amely először a 2016-os díjnyertes Dynaflyte cipőbe került beépítésre.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt