tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

23 éves a Spuri Futóbolt hálózat

23 éves a SPURI Futóbolt hálózat, ünnepelj velünk augusztusban egy egész héten keresztül!
🛒Vásárolj nálunk 2023. augusztus 21-én a Váci úti üzletünkben és megajándékozunk egy rajtszámtartó övvel vagy GU géllel. Az ajándékot te választod! Webshopon vásárlók automatikusan egy rajtszámtartó övet kapnak ajándékba.
 
🎁2023. augusztus 21-26. között vásárlók között értékes Spuri ajándékcsomagokat sorsolunk ki. Nincs más dolgod, mint a vásárlásodat igazoló blokkot vagy számlát feltölteni nyereményjáték oldalunkra.  Figyelem! Csak a 2023. augusztus 21. és 26. között vásárolt futócipők vásárlást igazoló blokkja vagy számlája vesz részt a nyereményjátékban.
A játékban résztvevők között egy futócsomagot sorsolunk, mely ASICS törölközőt, kulacsot, sapkát, Hoka cipőtartót és fejlámpát, illetve kulcstartót tartalmaz.
Második futós ajándékcsomagunk kizárólag ASICS termékeket tartalmaz: törölköző, póló, kulcstartó, notesz.
Egy szerencsés nyertes egy 15 000 Ft értékű Spuri ajándékkártyát nyer. Negyedik nyertesünk pedig egy 10 000 Ft BSI futóverseny nevezést kap ajándékba.
 
🎂Nálunk a születésnap egy hétig tart, vásárolj 23% kedvezménnyel PUMA futócipőt vagy futóruházatot 2023. 08.21- 2023. 08. 26 között! Puma termékeket a Váci úti üzletünkben és a webshopunkban találsz. Használd a PUMA23 kuponkódot!
 
Egész héten tesztelheted az ASICS Gel-Kayano 30, az ASICS Gel-Nimbus 25 és az ASICS Gel-Cumulus 25 futócipőket. Mielőtt megveszed álmaid futócipőjét, próbáld ki őket! Teszteld az ASICS legkomfortosabb futócipő modelljeit!
 
🏃‍♂️Vegyél részt az ASICS közösségi futás és tesztnapon 2023. augusztus 26-án, 10-15 óra között és az élmény mellett megajándékozunk egy ASICS kulaccsal, hogy a frissítésed is megfelelő legyen. Ezen a napon bátran kérdezhetsz a márka szaktanácsadóitól.
🎁A tesztnapon vagy közösségi futáson résztvevők egy 10%-os Spuri utalványt kapnak ajándékba, amely 2023. augusztus 31-ig váltható be ASICS futócipőre üzleteinkben vagy webshopunkban.
 
Tesztcipők:
👟GEL-KAYANO 30 – Maximális komfort és stabilitás. Stabil aszfalt futócipő, 4D Guidance technológia,reszponzív FF Blast+ ECO habtalp, PureGel ütéscsillapítás.
👟GEL-NIMBUS 25 – Maximális komfort és csillapítás. Neutrális, aszfalt futócipő, FF Blast + ECO reszponzív, komfortos habtalp, AHAR LO külső talp, PureGel ütéscsillapítás.
👟GEL-CUMULUS 25 – Kiemelkedő komfort és csillapítás.Neutrális, aszfalt futócipő, FF Blast + reszponzív, komfortos habtalp, PureGel technológia.
 
Helyszín: SPURI Futóbolt, Váci út 152.
Program :
10:00-15:00 ASICS Futócipőteszt
14:30 Futócipő-próba a közösségi futás résztvevőinek
15:00 Közösségi futás a Margitszigetre és vissza ( 8 km )
 
A tesztcipők kiadása fényképes igazolvány ellenében történik.
A cipőket maximum 1 órás időtartamra el is viheted egy tesztfutásra.
Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt