tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

-20% kedvezmény MINDEN PUMA termékre

Vásárolj PUMA  futócipőt,  vagy futóruházatot 20% kedvezménnyel webáruházunkban vagy Váci úti üzletünkben december 5-11. között!

KUPONKÓD, mely minden PUMA teljes árú termékre érvényes: puma20.

Válogass a Puma futócipők  legnépszerűbb modelljei közül és kezd az őszi alapozást új futócipőben!

A Puma Electrify NITRO 2 futócipő tökéletes választás a kezdő futók számára, mivel a napi kocogáshoz szükséges párnázottságot és megbízhatóságot biztosítja. A kettős középtalp a könnyű, nitrogénnel befecskendezett NITRO habot tartalmazza a sarokrészben, valamint a masszívabb PROFOAMLITE habot a középtalp többi részén, ami légies, párnázott futást tesz lehetővé.

Puma Run XX NITRO a nőkre jellemző kettős X kromoszóma DNS-szekvenciájáról kapta a nevét, és a PUMA RUN FOR HER mottója mögött áll egy progresszív, nőkre szabott dizájnnal. A frissített illeszkedés, amely a női lábat a saroknál, a lábfejnél és a boltozatnál öleli, valamint a futócipő új, szilárdabb NITRO középtalpa a tartós és a könnyű súly tökéletes egyensúlyát biztosítja.

Hozd ki magadból a maximumot a verseny napján a Puma Fast-R NITRO Elite modellel. Az élvonalbeli, kétrészes középtalp a kategóriájában legjobb NITRO Elite habot tartalmazza a kiváló reakciókészségért, valamint a PWRPLATE technológiát a maximális futási hatékonyság és stabilitás érdekében. A maratonra alkalmas versenycipő zokni-szerű illeszkedést kínál, légáteresztő mono-mesh felsőrésszel és célzott PWRTAPE megerősítéssel a további tartósság és támogatás érdekében.

 

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt