tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

08.14 – Talp- és lábállásvizsgálat a debreceni Spuriban augusztus 16-án

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad és a lábállásod a Podiart szakembereivel augusztus 16-án, a debreceni Spuri Futóboltban.
A Podiart-talpvizsgálat lényege, hogy miután ráállsz egy üveglapra, a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai problémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb…

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.
Megvizsgáltatnád a talpad? Foglalj időpontot itt!

 

A lábállásvizsgálat egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat, mely képet ad a lábállásodról és jelzi, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged.
A vizsgálathoz néhány percet kell futni, miközben egy kamera segítségével felvétel készül a futásodról. Ezt a felvételt a Podiart szakértői a helyszínen kielemzik. A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de érdemes rövidszárú futónadrágot hozni.

A debreceni lábállásvizsgálatra itt tudsz jelentkezni!
A vizsgálat eredményének birtokában már biztos, hogy jól választasz majd futócipőt is.

Látogass el a debreceni Spuri Futóboltba, és kérd szakember segítségét!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt