tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

11.13. – Megérkezett a Spurihoz a Polar Vantage M

A tegnapi budapesti bemutató és sajtótájékoztató után, már a mai nappal megérkeztek a Polar Vantage M órák a Spuri Futóbolt Váci úti üzletébe! Egyenesen a gyárból, frissen, “ropogósan”.

Holnaptól kaphatóak lesznek a Déli pályaudvar melletti üzletünkben is, a jövő hét második felében pedig minden boltunk kínálatában megtalálhatóak lesznek.

Ezen kívül webáruházunkból is megrendelheted, ahol további információkat is kaphatsz: Polar Vantage M spuri webáruház

 

December elején pedig érkeznek a Polar Vantage V órák! Ismerkedj meg velük is: Polar Vantage V

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Az értékesítés egyik legmagasabb szintjét tapasztalhatják meg az ide látogatók. A vásárlók igényüktől függően egyfajta szaktanácsadásban részesülnek, melynek központjában egészségük megőrzése és teljesítményük növelése áll, az ajánlott termékek csupán ezek eszközei. Az eladók széleskörű tapasztalattal rendelkeznek mind a forgalmazott termékek mind a sport terén, és időt nem sajnálva számos terméket felpróbáltatnak az érdeklődőkkel, majd mindegyik megfelelőségéről maguk is meggyőződnek mielőtt ajánlják.

  thumb Némedi Miklós
  10/02/2020

  5 star review  Szuper! A legjobb futócipőt választottuk.

  thumb Viktor Kiss
  9/09/2013

  5 star review  Szakszerű és gyors kiszolgálás, tényleg azt kapod ami jó neked és nem csak a drágább cipőt / ruhát próbálják meg eladni neked. Csak ajánlani tudom.

  thumb Miklós Halász
  8/14/2020

  5 star review  Gyors, szakértő segítség. Tökéletes futócipőt vettünk.

  thumb Adrienn Némethné Horváth
  2/28/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt