tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

11.07. – Podiart talpvizsgálat Győrben (November 15-én, csütörtökön)

November 15-én csütörtökön 10-16:30 óra között kétféle ingyenes vizsgálaton is részt vehetsz a győri Spuri Futóboltban.

A Podiart talpvizsgálat során ráállsz egy üveglapra, majd a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai problémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb.

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad a Podiart szakembereivel!

Időpontfoglaláshoz kattints ide: Jelentkezés a Podiart talpvizsgálatra

Az alábbi kisfilmből még többet megtudhatsz a Podiart talpvizsgálatról:

Podiart számítógépes lábállás diagnosztika egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat. A vizsgálat megmutatja a lábállásod és azt, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz néhány percet kell futni, amely közben egy kamera segítségével felvétel  készül a futásodról.

A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de ajánlott rövid szárú futónadrágot hozni!

Időpontfoglaláshoz kattints ide: Jelentkezés a Podiart lábállás diagnosztikára


Gyere, várunk!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  thumb Tihamér Kovács
  1/07/2020

  review rating 5  Kedves es segítőkész emberek dolgoznak itt.

  thumb Nóra Petrezselyem
  7/05/2020

  review rating 5  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

  review rating 5  Szuper kiszolgálás, jövök legközelebb is!

  thumb Jozsef Lehocz
  7/01/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt